Face card that never declines: Deset mesta u Beogradu gde idemo na higijenski tretman lica
Face card that never declines: Deset mesta u Beogradu gde idemo na higijenski tretman lica

Face card that never declines: Deset mesta u Beogradu gde idemo na higijenski tretman lica

Letnja sezona je oficijalno počela a sa njom došle su i prve beauty pripreme za dugoočekivani odmor. Brow lift činio je apsolutni must, kao i pilinzi za telo pa i nokti s animalnim šarama. Hair spa tretman smo odavno zakazali, a sada je došlo vreme da se posvetimo koži lica. Pored činjenice da ćemo je brižno štititi SPF kremama, čiji faktor prelazi 50, moramo je duboko negovati i očistiti pre nego što nam se pore ispune morskom solju, koja i nije najbolji prijatelj osetljivim tipovim lica. Stoga, prvi i u jednu ruku obavezni tretman kom se okrećemo, jetse higijenski tretman lica, a ovo su mestua u Beogradu gde ih radimo.

Me time before the vacation


Iako dugo isčekujemo i više nego zaslužen odmor, kojim na neki način častimo sebe povodom odlične business godine, činjenica je da se sebi moramo posvetiti i pre famoznog godišnjeg. Kožu tela i lica kao i kosu moramo pripremiti zbog visokog izlaganja suncu, temperatura koje dolaze i do četrdesetog stepena kao i morsku so koja i nije najbolji prijatelj nage kože.

Stoga, kako se ne bi šminkale i dodatno sebe opterećivale u momentima kada je relaksacija imperativ, brow i lash lift čine jednu od najboljih odluka. Kosu ćemo negovati tretmanima pre mora, dok ćemo na plaži u toku sunčanja staviti leave in balzame ili maske koji će hidrirati kosu dok smo van vode. Medicinski pedikir takođe predstavlja must. A sami se možete odlučiti da li ćete izabrati gel lak ili ostaviti nokatu ploču da diše i izloži se jodu. Koji potiče baš iz morske soli.

Higijenski tretman lica


Jedan od definitivno najpopularnijih tretmana lica, na koji treba otići minimum dva puta godišnje, jeste higijenski tretman. Kako mu i samo ime kaže, on je tu da profesionalnim i duboko izučenim metodama pročisti lice i ukloni sve nečistoće. Fantastičan je za one sa masnom kožom, čije su pore sklone upijanju bakterija. Takođe, njegovu specifikaciju pretstavlja otklanjanje mrtvih ćelija sa kože. Kao i viška sebuma. Uz njega, naravno dolazi i duboka hidratacija kao i toniranje. Međutim, najveći akcenat stavljen je na čišćenje kože i otklanjanje nepravilnosti. Ukoliko ste se ikada pitali kako poznate ličnosti imaju toliko sjajnu kožu, uključujući Hailey Bieber, njihova tajna je u redovnim higijenski tretmanima kao i u onima za hidrataciju. Ukoliko želimo da nam koža bude besprekorna, moramo je temeljno negovati.

Sada kada smo razjasnili koliko je higijenski tretman zapravo važan i esencijalan, donosimo deset mesta u Beogradu koja će se pobrinuti da vaše lice bude u potpunosti čisto i blistavo.

Učitati još
Zatvori