Pronašli smo salone u Beogradu koji nude viralni hair spa tretman
Pronašli smo salone u Beogradu koji nude viralni hair spa tretman

Pronašli smo salone u Beogradu koji
nude viralni hair spa tretman

Kako se trudmo da svojoj kosi pružimo što više nege, s obzirom na to da su na prvom mestu regeneracija, stilizovanje kose bez toplote kao i korišćenje kvalitetnih proizvoda, našli smo se u potrazi za salonima koji nude takozvanu hair spa komponentu. Kao što postoje spa centri u kojima posećujmo saune i idemo na masažu, tako želimo i one koji sav taj luksuz pridaju isključivo našoj kosi. Na svu sreću, u Beogradu smo pronašli ovaj princip nege na čak dve lokacije. Te donosimo naše omiljene salone u Beogradu gde možete isprobati čuveni hair spa tretman.

Infamous hair spa


Opsesija hair spa tretmanima preplovila je društvene mreže. Ova tehnika svoje korene vuče iz zemalja azijskog područja, ukkjučujući Japan i Koreju. Ako se pitate zašto je odjednom baš ovaj tretman popularan i šta ga zapravo čini – reč je o dubokom čišćenju kože glave. Kao i temeljnoj regeneraciji kose. Step one ovih poželjnih beauty dragulja bio bi skeniranje vašeg temena i dubinsko pregledanje istog.

Ovim postupkom imaćete uvid u to koliko šamponi zapravo ostavljaju talog na koži glave. Drugi korak bilo bi pranje kose, dok najvećeg prijatelja relaksacije ovde čini voda koja u vidu sitnih prskalica lagano žubori i ispira šampon sa vaše kose. Naravno, nakon temeljnog čišćenja na red dolazi i regeneracija a nešto kasnije masaža glave i feniranje.

We have our favorites


1 | Aleïa Beauty Spa

Aleïa Beauty Spa, svojom lokacijom smešten u Beogradu na vodi, u fokus stavlja korejski take ovog tretmana. Pored edukativnog sadržaja o nezi kose koji dele na svom Instagram profilu, pomenuti salon u sam fokus stavlja i brigu o koži glave kao i čistoći temena. Uz luksuzan ambijent, profesionalno osoblje i tehniku koja nas spaja s korejskom tradicijom nege, Aleïa Beauty Spa predstvlja našu izabranu oazu zdrave i sjajne kose i kože glave.

2 | Pure Hair Spa

Salon koji je doneo japansku tehniku hair spa tretmana u Beograd, ali i Novi Sad, predstavlja Pure Hair Spa. U sklopu ovog salona, vašoj kosi možete prijuštiti čak četiri različita tretmana. U cenu svakog od njih, pored temeljnog čišćenja temena i regeneracije kose ulazi i feniranje po želji. Bili to talasi ili ravno, Pure Lux, Bliss, Hidra ili Royal tretman, pomenuti salon predstavlja jendu od prvih asocijacija pri pomenu na zdravu i negovanu kosu.

Učitati još
Zatvori