Spremate se za letovanje? Ova tri beauty tretmana bi trebalo da uradite pre odlaska na more
Spremate se za letovanje? Ova tri beauty tretmana bi trebalo da uradite pre odlaska na more

Spremate se za letovanje? Ova tri beauty tretmana bi trebalo da uradite pre odlaska na more

Uveliko smo u pripremama za more. Nedavno smo govorili o stavkama koje se moraju naći na vašoj listi ukoliko planirate letovanje sa psom, a zatim izdvojili favorite knjiga idealnih za plažu. Što se tiče beauty rubrike, pronašli smo mini size favorite proizvoda, kao i proizvode za sunčanje uz pomoć kojih ćete dobiti preplanuli ten. Međutim, ovog puta govorimo i tretmanima koji su veoma preporučljivi neposredno pre nego što odete na more.

Na vrhu liste beauty neophodnosti (ili, jednostavno, želja) koje će vas pripremiti za put izdvojila su se tri tretmana: browlift, higijenski tretman lica i piling celog tela.

  • 001. Browlift 

Browlift se popeo visoko na lestvici most-wanted beauty tretmana. Kako na more želimo da odemo u piku letnjeg glow up-a, obrve se moraju naći na listi za sređivanje. Pune i podignute obrve postale su beauty standard, a nedavno smo otkrili mesta u Beogradu koja morate posetiti ukoliko želite spotless browlift. More nas nauči jednoj veoma bitnoj stvari – tokom odmora se ne treba zamarati svakodnevnih i neprestanim sređivanjem i doterivanjem. Zato je browlift idealna opcija – obrve će vam biti sređene tokom celog putovanja, a fotke spektakularne.

  • 002. Higijensko čišćenje lica

Iako je mnogima higijenski tretman lica mesečni must, mnogi često zaborave da je licu potrebna i profesionalna nega. Higijenski tretman lica je važan jer uklanja nečistoće, ulja i mrtve ćelije kože. Nečistoće se nakupljaju tokom dana, a time zapušuju pore i podstiču pojavu akni. Takođe, higijenski tretnam lica održava ravnotežu vlažnosti kože, sprečavajući suvoću i perutanje, te pomaže u smanjenju znakova starenja kao što su bore i fine linije. Redovnim tretmanom koža postaje glatka, sjajna i zdrava, dok se uklanjanjem toksina i zagađivača smanjuje rizik od kožnih oboljenja. Čista koža bolje apsorbuje serume, kreme i druge proizvode za njegu, što povećava njihovu efikasnost.

  • 003. Piling tela

Piling celog tela pre odlaska na more je važan jer uklanja mrtve ćelije kože, čime se postiže glatka i sjajna koža koja ravnomernije tamni. Osim toga, piling poboljšava cirkulaciju, što doprinosi zdravijem izgledu kože. Takođe, priprema kožu za bolju apsorpciju hidratantnih krema i zaštitnih sredstava protiv sunca, čime se smanjuje rizik od opekotina i suvoće. Piling takođe pomaže u smanjenju uraslih dlaka, što može biti korisno pre depilacije ili brijanja, te doprinosi osećaju svežine i čistoće, što je idealno za pripremu za odmor na moru.

Učitati još
Zatvori