Hypebeast hairstyle inspo: Pletenice
Hypebeast hairstyle inspo: Pletenice

Hypebeast hairstyle inspo: Pletenice

Već smo dobro upoznati sa zalizanom punđom, međutim, sada donosimo jedan mali beauty inspo za sve spremne da odvedu svoj hairstyle game na sledeći nivo. Ne postoji stvar kao što je „previše kada je hypebeast kultura u pitanju, stoga uvek morate da nastojite da nadmašite same sebe. Bella Hadid daje do znanja, a mi samo prenosimo dalje, vreme je da nosimo hypebeast pletenice.

Što duže, to bolje

S obzirom da hypebeast kulturu karakteriše visok stepen kompetativnosti i takmičenje sa glavnom kategorijom u ekscentričnosti, vaša frizura ne sme da čini nikakav izuzetak. Potpuno je nevažno da li ćete uplesti dva metra veštačke kose u vaše pletenice, ili vam je sreća tako naklonjena da je vaša prirodna kosa sasvim dovloljna, samo je bitno da isporučite look koji će neminovno privući veliki broj neodobravajućih pogleda ljudi na ulici. Tada znate da ste dobro odradili zadatak.

How to: Hypebeast pletenice

Dakle, spremite umetke za kosu i po mogućnosti još jedan dodatan par ruku, ukoliko imate prijatelja spremnog da pomogne. Ako nemate prijatelja voljnog da vam pomogne da postignete hypebeast frizuru vaših snova, predlažemo malu evaluaciju. Nego, da nastavaimo. Poslednje je potrebno samo da spremite četku za kosu sa špicastim krajem i veliku količinu gela za kosu.

Sam proces pravljenja pletenica, smatramo da je mnogo bolje pokazati nego objasniti rečima. Stoga, ostavljamo jedan video tutorial za koji smo sigurni da će vam pomoći u ovom zadatku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori