Hypebeast punđe – poznatije i kao naše odabrano beauty rešenje u vrelim danima
Hypebeast punđe – poznatije i kao naše odabrano beauty rešenje u vrelim danima

Hypebeast punđe – poznatije i kao naše odabrano beauty rešenje u vrelim danima

Znana i kao model off-duty punđa, ova frizura dobar je način da kosu vežete kada ne uspevate da je stilizujete, a i dalje želite elegantan, uredan izgled. Postoje različite varijacije – jedna ili više, niske ili visoke, sa izvučenim pramenovima ili bez njih. Ono što je ključno jeste da mora biti sleek.

Prednost ove frizure je što jednostavnim postupkom i za par minuta možete postići hypebeast look. Ili ćete biti na korak bliže tome.

@daniellemarcan

gonna have a headache by the end of today but it’s all good #hair #tutorial #beauty

♬ original sound - DANIELLE

Razdeljak možete ostaviti na sredini, a možete ga i podeliti u nekoliko pravaca, kreirajući cik-cak izgled. Ukoliko imate šiške, njih možete vratiti nazad, ali ih možete začešljati na stranu i time postići drugačiji look. Naravno, i njih ćete preći gelom. A možete i ostaviti nekoliko pramenova spreda, da slobodno lepršaju na vetru, kao što je to uradila Rosalía.

Kada bolje razmislimo, zašto se zadržati na jednoj punđi, kada ih uvek možete dodati više.

 

@tinaprokas

Day 2 of 30 days of heatless hairstyles - Spikey sleek bun This is hairstyle works if you have bangs and they don’t reach your pony! IB: @runscay #sleekbuntutorial #hairinspo #hairstyleinspiration #hairstyleideas #heatlesshairstyles #sleekbun #y2khairstyle #sleekhairstyle #sleekhair

♬ original sound - robin buckley's gf - cami

Čak i da vam je prirodno loknasta ili talasasta kosa, brige bez. Štaviše, upravo to može stvoriti balans između urednog prednjeg dela i messy punđe, ukoliko zadržite lokne. Štaviše, punđu možete ostaviti čak i delimično neurednom. Tako će celokupna frizura izgledati dinamičnije. I na kratkoj kosi će izgledati podjednako dobro.

Esencijalni alati koji će vam biti potrebni su češalj – poželjno sa oštrim vrhom, kako biste napravili pravilan razdeljak – i gel za kosu. Ostale alatke vam mogu pomoći, ali nisu neophodne. Lak za kosu može biti od pomoći, ali verovatno da ćete postići željenu punđu i sleeknesss čak i bez toga. Krucijalno je da sve bude dobro zategnuto. Dakle, dok ne osetite kao da vam je lice upravo prošlo kroz lifting tretman, nije dovoljno dobro.

@maria.riazanova

@unbekannt123_8 antworten 💗 one of my favorite hairstyles #hairstyle #hairtutorial #fyp

♬ origineel geluid - Ewald Mers
Učitati još
Zatvori