Diamond lips: Inspiracija za noćni make up look koji želimo da isprobamo
Diamond lips: Inspiracija za noćni make up look koji želimo da isprobamo

Diamond lips: Inspiracija za noćni make up
look koji želimo da isprobamo

Kada je Rihanna povratnički otpevala čuveni stih shine bright like a diamond tokom nastupa na poluvremenu Super Bowl-a bilo je očekivano da će to pokrenuti određene nove trendove. Verovatno smo se nadali da svi odjednom nose crvene kombinezone, korsete i, eventualno, MM6 x Salomon Cross Low patike. Međutim, pevačica je od svog poslednjeg nastupa pre šest godina dosta radila na svojoj radnoj biografiji, te je u CV upisala i nova zvanja. Osim kantautorke, postala je i beauty mogul. Tako se zapravo iz modnih rubrika samo preselila u segment lepote i šminke. Zato ne čudi što je, pre nego modni trend, zapravo pokrenula jedan drugi. Diamond lips postale su viralni noćni make up look na TikTok-u, a mi ga svojevoljno i sasvim pristrasno proglašavamo legatom Riri.

Već znamo da korišćenje highligtera na usnama nije novinaMake up influenseri poznati su po isprobavanju različitih kombinacija i namena jednog proizvoda dok ne dobiju najbolji mogući rezultat. Zato nije važno da li ruž koristite kao rumenilo, šljokice nanosite na trepavice ili se služite lepkom umesto ajlajnera. Tako će vam i za ovaj izgled usana, idealan za noćni make up, biti potreban highlighter srebrnog sjaja. Možete se, naravno, služiti i drugim nijansama koje imate pri ruci. No, kako biste zaista ispoštovali ime trenda, te postigli da usne imaju odsjaj dijamanta, onda preporučujemo beličast finiš. Možda možete probati i sa belim senkama za oči, s obzirom da njih verovatno već imate u neseseru. Wink, wink.

How-to: Diamond lips

Za kreiranje diamond lips, biće vam potrebna svega tri proizvoda. Highlighter u pomenutoj nijasni, nude olovka za usne i bezbojni sjajni prelaz po odabiru – mi biramo, naravno, lip oils.

Proizvodi za postizanje diamond lips

noćni make up
noćni make up
essence 8h MATTE comfort lipliner
noćni make up
LABELLO LIP OIL BEZBOJNI SJAJ ZA USNE

Foto: Instagram (@evalarosaxo) /  TikTok / Aura / Nivea / essence

Učitati još
Zatvori