Wishlist: Maison Margiela MM6 x Salomon Cross Low patike
Wishlist: Maison Margiela MM6 x Salomon Cross Low patike

Wishlist: Maison Margiela MM6
x Salomon Cross Low patike

Priča o ovogodišnjem poluvremenu Super Bowl-a je u punom jeku i ne predviđamo stišavanje pompe s obzirom da nam je Rihanna priredila spektakl za pamćenje – od prvih taktova BBHMM pesme i otkrivanja ponovne trudnoće, sve do pronicljivo odabranih modnih kombinacijama koje nose višestruke poruke. Ipak, rekapitualciju večeri smo vam uveliko predočili, te sužavamo fokus na Maison Margiela MM6 x Salomon Cross Low patike koje se nalaze na našoj današnjoj wishlist-i.

Zanimljiv podatak jeste da niko iz kompanija nije bio obavešten da će se Rihanna pojaviti upravo u MM6 x Salomon modelu patika.

Maison Margiela MM6 x Salomon Cross Low patike

MM6 je proširena linija matičnog brenda Maison Margiela koji je 1988. osnovao belgijski dizajner Martin Margiela. Jedan od uticajnijih kreativaca današnjice ostao je svojevrsna nepoznanica široj javnosti s obzirom da je tokom svoje karijere unutar modne industrije, koja je trajala sve do 2009. godine, odbijao da daje intervjue i nije dozvoljavao da bude fotografisan. Njegovu viziju od 2014. godine nastavlja da utemeljuje John Galliano.

Saradnja luksuzne francuske modne kuće i brenda sportske opreme Salomon iznedrila je čak tri serije redizajniranih modela patika, a Salomon Cross Low model debitovao je na MM6 Maison Margiela reviji za sezonu jesen/zima 2022. Patike u kombinaciji crvene, narandžaste i roze boje lansirane su na tržište 11. novembra.

 

@mm6maisonmargiela
@mm6maisonmargiela

Foto: Instagam, Profimedia

Učitati još
Zatvori