Braon olovka: Jedan beauty proizvod za ceo makeup look – vol.2
Braon olovka: Jedan beauty proizvod za ceo makeup look – vol.2

Braon olovka: Jedan beauty proizvod za
ceo makeup look – vol.2

Svesni smo da većina žena nekad ima problem da ceo neseser sa šminkom nosi sa sobom, kako bi obavila svoju makeup rutinu. Kako bismo makar malo olakšali ovaj problem, predstavili smo vam kapsulni neseser. On je dobar način da za sebe razgraničimo potrebno od suvišnog, kao i da budemo korak bliži svesnijoj kupovini kozmetičkih i makeup proizvoda. Druga opcija za rešenje ovog problema jeste korišćenje jednog beauty proizvoda za ceo makeup look. Jedan od njih je ruž za usne, koji ima sposobnost da transformiše vaše lice u par jednostavnh koraka. Odlučili smo da nastavimo u duhu praktičnosti, te vam predstavljamo još jedan univerzalni makeup proizvod – braon olovku. Bilo da je to braon olovka za usne ili za oči, njome možete uraditi osnovne (i najbitnije) makeup korake. U nastavku objašnjavamo i kako.

Većina nas ima svakodnevnu makeup rutinu kojoj najčešće pribegavamo. Ipak, nekada nije loše da isprobamo nekoliko novih stvari koje mogu da unaprede način na koji izgleda naša uobičajena šminka. Pogotovu, ukoliko time možemo da rešimo problem preteškog nesesera punog makeup proizvoda. Ukoliko razmotrite metodu obavljanja makeup rutine uz pomoć braon olovke, vaš neseser može pored nje sadržati samo još puder i maskaru.

How to: Braon olovka za ceo makeup look

Kao što beauty influenserka Lena, poznatija kao @lenkalul, koja nas ujedno i uči ovom beauty triku, kaže – braon olovka je kao 5u1 šampon za muškarce. Može se koristiti za oči i usne, a pogodna je i za nanošenje na obrve i obraze. Dodatni benefit je što dobro stoji svakome. Takođe, primetili smo da se jedna od naših omiljenih beauty influenserki, Jourdan Sloane, često odlučuje za all brown makeup look, koji, rekli bismo, navodi svakoga da ga barem jednom isproba. Kao što možete primetiti na videu, braon olovkom možete našminkati oči, i izvući savršenu cat eye liniju. Takođe, istom možete popuniti obrve i definisati ih. Što se tiče usana, pored toga što ih možete uokviriti, braon olovku možete naneti i po sredini usana i potom prstom izblendati, pa je savršena zamena za ruž. I za kraj, naravno pegice. Braon olovkom iscrtajte željene pegice po obrazima. Jedino je bitno pronaći nijansu braon olovke koja najviše odgovara vašem tenu.

Journal finds: Braon olovke za usne

Rimell braon olovka
Rimmel olovka za usne Lasting Finish 705 Cappuccino
Aura braon olovka
Aura - olovka za usne 31 Warm brown
Golden Rose braon olovka
Golden Rose - olovka za usne 214
Yaemina braon olovka
Yaemina olovka za usta -devilish
Catrice braon olovka
Catrice Plumping olovka za usne 100
Učitati još
Zatvori