Stvorite kapsulni neseser uz ovih 7 proizvoda
Stvorite kapsulni neseser uz ovih 7 proizvoda

Stvorite kapsulni neseser uz
ovih 7 proizvoda

Okej, first thing’s first – šta je kapsulni neseser? U poslednjih nekoliko godina primetili smo sverastući trend minimalističkog načina života i napora da budemo što praktičniji i skrominiji. Ne, nećemo se praviti da je ovo reč o još jednom „održivom“ trendu koji ne čini ništa osim da se mi osećamo dobro povodom svog načina potrošnje. Međutim, kapsulni neseser jeste dobar način da za sebe razgraničimo potrebnog od dodatnog.

Ovde je prvenstveno reč o tome da u svetu gde smo preplavljeni beskonačnim izborom proizvoda zapravo pronađemo šta je ono što nam je zaista potrebno. Naravno, ne kriktikujemo ni one koji pronalaze užitak u isprobavanju i igranju sa različitim proizvodima, i mi smo jedni od njih. Međutim, kapsulni neseser je namenjen za one koji žele sebi da pojednostave dnevnu beauty rutinu i rasterete se svakog koraka viška.

Less is more

Kod kapsulnog nesesera suština je jednostavnost i funkcionalnost. Na koji način popuniti svoj neseser sa što manje proizvoda, a izvući najviše koristi iz istih? Proizvodima poput onih koji se mogu koristiti za više koraka u šminkanju, naravno. Kremasti proizvodi za konturisanje takođe mogu da posluže za kreiranje suptilnog izgleda na očima. Isto tako, pronađite tečno rumenilo koje može dati svež izgled i na očima, i na usnama.

Najvažnije je ne zatrpavati neseser nepotrebnim proizvodima koji na kraju uvek ostanu na dnu istog, netaknuti. U ovom slučaju, less is more, i bitno je stvoriti dobru osnovu proizvoda koja će činiti vaš svakodnevni go to make-up look. Naravno, tu i tamo možete proširiti vašu kolekciju ponekim novitetom i tako uneti promene u vaš klasičan izgled šminke.

How to: Journal kapsulni neseser

Kvalitet, ne kvantitet! U prevodu, jedan dobar proizvod na koji znate da možete da se oslonite u svakom trenutku, zameniće pet onih koji često ne izgledaju onako kako želimo. Ovde proizvodi treba da rade za nas, a ne mi za njih. Zato, donosimo vam Journal izbor 7 proizvoda koji su tried and true i koji bi se definitivno našli u našem kapsulnom neseseru, a najvažnije od svega – možete ih naći i kod nas u svim Sephora radnjama.

Puder

MAKE UP FOR EVER HD Skin Undetectable Longwear Foundation

Kontura u stiku

Fenty Beauty by Rihanna Match Stix Matte Contour Skinstick

Rumenilo

Rare Beauty by Selena Gomez Liquid Blush

Gel za obrve

Benefit Cosmetics Gimme Brow+ Tinted Volumizing Eyebrow Gel

Senka za oči

Urban Decay Moondust Eyeshadow

Maskara

Rare Beauty by Selena Gomez Perfect Strokes Universal Volumizing Mascara

Boja za usne i obraze

Benefit Cosmetics Benetint Rose Lip Blush & Cheek Tint

Foto: Instagram, Sephora

Učitati još
Zatvori