Beauty trick: Jedan beauty proizvod za ceo make-up look?
Beauty trick: Jedan beauty proizvod za ceo make-up look?

Beauty trick: Jedan beauty proizvod
za ceo make-up look?

Inovacije u beauty svetu su definitivno nezaustavljive. Taman kada pomislimo da smo sve videli, društvene mreže, a pogotovo TikTok, nas iznenade. Granice između proizvoda se sve više brišu, a beauty trikovi su sve inovativniji. Upravo u tom duhu, jedan od najintrigantnijih trendova koji se pojavljuje na beauty horizontu jeste korišćenje ruža za usne kao univerzalni proizvod. Ruž za usne ima sposobnost da transformiše vaš izgled u nekoliko jednostavnih poteza. Afirmisala ga je i make-up mogul Kylie Jenner.

Verujemo da ste i vi puno puta pomislili da vam je dosta novih beauty trikova i inovacija. Slažemo se da beauty industrija, a pogotovu TikTok scena često nameće previše novih make-up rutina. Neke nas navode na preispitivanje odavno utemeljene funkcije pojedinih proizvoda, dok su oni drugi trikovi usmereni ka drugačijem pristupu šminkanja, te nam neretko otkrivaju jednostavnije i brže poteze koje smo beskompromisno implementirali u našu make-up rutinu. I u ovom slučaju, ovaj trik vam olakšava celu rutinu.

How to: Obaviti čitavu make-up rutinu uz pomoć ruža za usne

Ovaj hack je pogodan za sve one koji ne vole puno koraka u svojoj beauty rutini, za one koji često putuju i za one koje jednostavno nemaju energiju da smišljaju i kombinuju beauty produkte. Nanosili smo sjaj za usne na oči, rumenilo nam je služilo kao senka za oči, a olovkom za usne smo iscrtavali našu donju liniju kapaka. Sada za sve ovo nam je dovoljan samo jedan proizvod – ruž za usne. Odaberite nijansu karmina koja vam najviše odgovara. Ali razmišljajte o tome da treba biti univerzalna kako bi se uklopila i na vašim kapcima i obrazima.

Pored ruža za usne, potreban vam je i beauty blender ili jedna univerzalna četkica. Nanesite karmin na vaše jagodice, zatim ih izblendajte. Kada ste taj korak završili, pređite na kapke. Nanesite ruž i zatim ga razmažite kao kada to radite sa klasičnom senkom za oči. I za perfektan finiš, namažite ruž na usne. Ovaj trik je odličan za postizanje ujednačenog tena i savršeno izbalansiranog make-up-a.

Foto: Instagram @camilamorrone/ TikTok @lhcosmetics.com

Učitati još
Zatvori