How to: Napraviti lažne pegice pomoću kreme za samopotamnjivanje
How to: Napraviti lažne pegice pomoću kreme za samopotamnjivanje

How to: Napraviti lažne pegice pomoću
kreme za samopotamnjivanje

Nema sumnje da je u poslednjih nekoliko godina sve veći akcenat na prirodnom izgledu. Dominantno neprirodno visoki standardi lepote sada su prošlost / i zahvalni smo na tome / te beauty industrija sve češće zagovara prihvatanje individualnosti i autentičnosti. I to ne samo da zagovara, već ih i pospešuje vraćajući u fokus prirodne pojave na licu i telu i to one koje su nekada bile smatrane manama. Pa tako, pegice na licu koje su se ranije prekrivale puderima koji imaju veću prekrivnu moć, danas su poželjne.

Bilo da imate pegice na licu pa želite dodatno da ih naglasite ili samo žudite za njima, beauty eksperti znaju kako da napravite lažne pegice. Iako postoji mnogo načina da to učinite – pomoću olovke za oči, ajlajnera, koloritnog spreja za instant pokrivanje izrastka – ipak, ovaj beauty tick koji rado prepisujemo čini se najsmislenijim. A ako je sudeći prema videima beauty blogerki – i najdelotvorniji.

Fake Tan Freckle Hack

Dakle, reč je beauty tricku koji nam donosi brz i lak način da postignemo lažne pegice pomoću spreja / kreme / losiona za samopotanjivanje. Da, it sounds too simple to be true. Kako smo već istakli – preplanuli ten je poželjan, iako je leto u svom zenitu, prženje na suncu nije. Alternativa nezdravom izlaganju suncu je svakako upotreba losiona za samopotamnjivanje. I da postoje oni koji ne ostavlju fleke. Ukoliko ste nesigurni kako da ih nanesete bez posledica, ovi saveti kako da pravilno nanesete proizvode za samopotamnjivanje će vam biti od pomoći. Do tada, ostanite fokusirani – jer donosimo how to do faux/fake freckles.

 

How to?

Dakle, sve što vam je potrebno jeste odabrana krema ili losion za samopotamnjivanje i dual-fiber četkica za puder. Reč je o četkici koja ima kratke crne dlake u osnovi, a duže bele drake na vrhu. I upravo je u tome caka trika. Najpre je potrebno da istisnete kremu ili losion za samopotamnjivanje na neku ravnu površinu, umočite vrhove dual-fiber četke za puder i nanesete na lice. Preporučuje se da proces aplikovanja fake pegica započenete od jagodica. Potom lagano četkicom krenite prema obrazima, pa sve preko nosa. Kada ste aplikovali kremu za samopotanjivanje potrebno je da pokupite višak proizvoda beauty blenderom ili prstima kao na videu.

TikTok influenserka @carolinethefairi čije beauty savete rado pratimo, takođe je posegla za istim beauty trickom za postizanje trajnih pega. Proces je isti, jedina razlika je u tome što ona detaljnije objašnjava ceo proces.

Foto: Instagram bambidoesbeauty, TikTok @carolinethefairi

Učitati još
Zatvori