Glavni lik filma Call Me By Your Name možda dobija sopstveni spin off
Glavni lik filma Call Me By Your Name možda dobija sopstveni spin off

Glavni lik filma Call Me By Your Name
možda dobija sopstveni spin off

Režiser filma Call Me By Your Name, Luca Guadagnino, dodao je ulje na vatru najskorijom izjavom u vezi sa dugoočekivanim nastavkom obožavanog filma. Nedavno je Guadagnino fanovima filma dao do znanja da je u planu spin off jednog od glavnih likova ove kultne queer romanse.

Call Me By Your Name (2017)
Call Me By Your Name (2017)

The chronicles of Elio 

Čitava priča o nastavku filma Call Me By Your Name, u suštini je velika hoće li-neće li situacija. Prvobitno je nastavak o kome se spekulisalo još od samog izlaska filma, potvrdio i sam režiser, da bi jedno vreme bilo sugerisano kako se on na kraju neće realizovati. Guadagnino je izjavio da „iako je njegovo srce još uvek u tome“, trenutno prezauzet radom na filmu Bones and All, kao i da se nada da će uskoro snimiti Scarface remake.

Međutim, neku vrstu nastavka ipak možemo da očekujemo, ali možda na malo drugačiji način nego što bismo mislili. Umesto klasičnog nastavka koji se nadovezuje na radnju tamo gde ju je prethodni film ostavio, ovaj film bio bi fokusiran isključivo na lika Timothéea Chalameta iz filma Call Me By Your Name – Elia

„Nastavak je američki koncept“, rekao je Luca Guadagnino za IndieWire. „Ovo bi više ličilo na dnevnike Elia, dnevnici kako ovaj dečak postaje čovek. To je nešto što želim da uradim.”

Call Me By Your Name (2017)
Call Me By Your Name (2017)

Luca Guadagnino x Timothée Chalamet

Nedavno se ovaj izuzetan tandem ponovo ujedinio, i to na setu snimanja filma Bones and All . Film prati mladi ljubavni par kanibala na putovanju širom Amerike. Nakon premijere na 79. Filmskom festivalu u Veneciji, biće dostupan javnosti 23. novembra ove godine.

Foto: IMDB

Učitati još
Zatvori