Bronzer kao osnova svakog moćnog makeupa
Bronzer kao osnova svakog moćnog makeupa

Bronzer kao osnova svakog moćnog makeupa

Kroz dosadašnje beauty epizode prošli smo bezobroj različitih trendova i noviteta kako u makeup, tako i u skincare segmentu. Kroz njih smo letu rekli doviđenja, fejkovali pegice priozvodima za samopotamljivanje, a senkama za oči zamenili tečni ajlajner. Ali baš kako pravilo nalaže [ o da, i mi ih ponekad slušamo ] trendovi dolaze i prolaze, ali postoje oni kojima se uvek vraćamo. Ako uopšte pitanje dobrog bronzera i možemo nazvati trendom jer za nas upravo on čini must have proizvod naše svakodnevne beauty rutine i bazu savršenog makeupa.

S tim u vezi season changes, trends are temporary, but good bronzer is here to stay [ forever ].

/ @makeupbymario /

Bronzer is here to stay [ forever ].

Ako je slovo A Journal beauty Azbuke rezervisano za skincare iz razloga što je nega osnova i podloga svakog savršenog makeup-a, onda je slovo B rezervisano upravo za bronzer. Bronzer je proizvod koji omogućava postizanje kako i no-makeup-makeup looka, tako i odličan način za upgrade u cilju stvaranja za nijansu more edgy & glam izdanja. Pored toga on je onaj jedan the proizvod koji svaki makeup neseser mora posedovati iz razloga što danas bronzer nije rezervisan samo za konturisanje i isticanje jagodica, već ga nanosimo i na oči kada želimo nepretenciozan touch of color, ili na obraze kada težimo totalnom monohromatskom makeupu.

Ponuda bronzera danas je raznovrsna. Možemo ih kategorisati u puder bronzere, bronzere u stiku, cream i mouse bronzere. Na vama je da odaberete koja formula odgovara najviše vašem tipu kože, prilici, kao i godišnjem dobu. Mi smo u 2023-oj zaigrali za tim cream bronzera, i premda je do sada on bio prelazni igrač za letnji period, ove sezone ga ostavljamo u stalnoj postavi naše makeup utakmice.

/ @rosiehw /

/ Journal Finds: All time omiljeni bronzeri naše redakcije /

Za sve bronzer brucoše naša redakcija je sastavila listu svojih večnih favorita različite formulacije sa kojima sigurno nećete pogrešiti ako odlučita da zaigrate za [ sada već popularni ] tim bronzer.

/ Catrice - Mat Bronzing Powder /
/ ROSE INC - Solar Infusion Moisturizing Cream Bronzer /
/ Benefit Cosmetics - Hoola Bronzer /
/ Max Factor - Facefinity bronzer /
/ Rare Beauty - Warm Wishes Effortless Bronzer Sticks /
/ Chanel - LES BEIGES Healthy Glow Bronzing Cream /
/ NYX Professional Makeup - Mat bronzer /
/ MAKEUP BY MARIO - SoftSculpt Bronzer /
/ MILK MAKEUP - Matte Cream Bronzer Stick /
/ Too Faced - Sun Bunny Natural Bronzer /

Foto. Instagram

Catrice, Chanel, DM, Sephora, Rose INC

Učitati još
Zatvori