Ekskluzivno za Journal: Bili smo na proslavi 30. rođendana Sare Jo i donosimo sve detalje
Ekskluzivno za Journal: Bili smo na proslavi 30. rođendana Sare Jo i donosimo sve detalje

Ekskluzivno za Journal: Bili smo na proslavi 30. rođendana Sare Jo i donosimo sve detalje

Sara Jo obeležila je značajan jubilej, proslavu 30. rođendana koji je ispratio glamurozan party. Journal insider je uvek na pravom mestu, a ovog puta ekskluzivno donosimo sve detalje proslave.

Sara Jo 30. rodjendan
Sara Jo 30. rodjendan
Sara Jo 30. rodjendan
Sara Jo 30. rodjendan

Bez kontrole: Welcome to the club 30

Proslava jubilarnog tridesetog rođendana Sare Jo odigrala se na jednoj od najekskluzivnijih beogradskih lokacija, u restoranu The Twenty Two na krovu hotela Metropol. Upravo na ovom mestu vreme su provodile holivudske zvezde koje su za vreme stare Jugoslavije dolazile u Beograd, što je ostao manir i danas. Stoga, ne čudi da je upravo ovo mesto odabrano kao lokacija za proslavu rođendana jedne od najprogresivnijih srpskih muzičkih zvezda u deceniji za nama.

Time for roses and Margaritas

Dress code na pozivnici koja je stigla na samo šezdeset adresa glasio je Black elegant with a red touch. To je ispratila i jedinstvena dekoracija prostora koju je potpisao studio Pelcer.

Masivni buketi ruža kao osnovni dekorativni element i koktel Margarita u signature čaši kao piće dobrodošlice, na samom početku večeri naznačili su da zvanice očekuje glamurozan party u kome dobre zabave neće nedostajati.

B-day girl (woman) in a perfect dress

Sara je za obeležavanje ovog značajnog datuma odabrala crvenu haljinu dugog kroja s potpisom Marije Tarlać. Poznata dizajnerka se i sama našla na listi zvanica. Haljina srcastog dekoltea i dubokog šlica uz nakit i talase, učinili su da Sara izgleda poput diva (setimo se Hollywooda spočetka).

Sara Jo 30. rodjendan

Get this party started

Među prvima, Sari je rođendan čestitao izabranik Žiga Sotlar, slovenački koreograf i plesač. Čestitke su pristizale i od drugih zvanica, među kojima su se našli i Dunja Jovanić, influenserka i jedna od Sarinih najboljih prijateljica, Marija Kilibarda i Boško Jakovljević, TV zvezde, Miloš Nadaždin, fotograf, Aleksandra Tomić i Andrija Milošević, glumačko-producentski par, Marko Spalević, saradnik i PR menadžer…

Zvanice su uživale u gastronomskom spektaklu koji je priredio Miloš Marković, šef kuhinje restorana The Twenty Two. Miloš Marković je za svoj rad dobio i Michelinovu preporuku za 2023. godinu. Pored gastronomskog užitka, veče je obeležila i izvrsna muzika. Sarini gosti zabavljali su se uz DJ nastup i R’n’B hitove, a nisu izostale ni numere sa Sarinog prvog studijskog albuma. Treba li pomenuti da je na podijumu tokom cele večeri vladala sjajna atmosfera?

…And make a wish

Poseban deo večeri bila je rođendanska torta na kojoj su zasijale svećice u broju trideset. U društvu najbližih prijatelja i saradnika, proslavljena pevačica je zamislila želju i zakoračila u novu životnu dekadu.

Sara Jo rodjendan

Mi smo joj poželeli da i dalje ostane bez kontrole kada su kreativnost i muzika u pitanju. Da divlje i beskompromisno otkriva svoje potencijale, pomera granice i tako hoda ka vrhu domaće scene na kojoj već beleži trag kao jedna od naših najboljih muzičkih performera… I, jesmo li pomenuli ljubav?

Foto: Luka Stepanović

Učitati još
Zatvori