„I’m Just Ken” nije jedina pesma koju ćemo čuti na dodeli Oskara – donosimo spisak svih ovogodišnjih performera
„I’m Just Ken” nije jedina pesma koju ćemo čuti na dodeli Oskara – donosimo spisak svih ovogodišnjih performera

„I’m Just Ken” nije jedina pesma koju ćemo čuti na dodeli Oskara – donosimo spisak svih ovogodišnjih performera

Svega osam dana deli nas od ovogodišnje dodele Oskara, a iz dana u dan pojavljuju se nove informacije kada je u pitanju sama ceremonija. Nakon što smo pre nekoliko dana saznali će glumac Ryan Gosling biti jedan od performera te da će tom prilikom izvesti sada već hit pesmu I’m Just Ken, sada znamo i ko će mu se još pridružiti na sceni.

Ryan Gosling
Barbie - IMDB/ Warner Bros.

Ryan Gosling & Mark Ronson

Dugo se spekulisalo o tome da li će Ryan Gosling pristati da pokaže pevačke sposobnosti u Dolby teatru. Ipak, nakon što nas je dočekala vest da je ovaj glumac nominovan za najbolju sporednu ulogu u filmu Barbie, saznali smo da će nastupati sa pesmom iz istoimenog filma na samoj dodeli nagrada. A na sceni će mu se, naravno, pridružiti i Mark Ronson koji pesmu i potpisuje.

Billie Eilish & Finneas

I’m just Ken jedna je od dve pesme iz filma Barbie koje su dobile nominaciju za Oskara u kategoriji za najbolju originalnu pesmu. Druga je pesma Billie Eilish i njenog brata Finneasa, pod nazivom What I Was Made For, koja je već osvojila brojne nagrade u istim kategorijama, a Grammy nagrada i Zlatni globus samo su neke od njih. Stoga nije začuđujuća činjenica da će se ovaj dvojac pojaviti na scenu, a to im neće biti prvi put. Isto su učinili i 2022. godine kada su izveli pesmu No Time To Die.

Scott George & the Osage Singers

Pevač Scott George će zajedno sa the Osage Singers na velikoj sceni izvesti pesmu Wahzhazhe (A Song for My People) iz filma Killers of the Flower Moon koji je režirao Martin Scorsese. Ovo će biti njegov prvi nastup na dodeli Oskara. Pored toga, nominacija koju je dobio takođe je prva.

Becky G

Pevačica i glumica Becky G će na ovogodišnjoj dodeli Oskara izvesti pesmu The Fire Inside iz filma Flamin’ Hot. Njega je režirala glumica Eva Longoria, a film govori o navodnom osnivaču grickalice Flamin’ Hot Cheetos. Takođe, Becky G će ove godine biti jedini performer koji nije nominovan u kategoriji za najbolju pesmu,

Jon Batiste

Jon Batiste će 11. marta u revijalnom delu dodele Oskara izvesti pesmu It Never Went Away iz filma American Symphony. Iako će mu to biti prvi nastup, Jon Batiste je u svojoj karijeri već osvojio prestižnu nagradu koju dodeljuju članovi Akademije, i to za film Soul u kategoriji Best Original Score.

Foto: IMBD/ Warner Bros. / Youtube

Učitati još
Zatvori