Rihanna (možda) kreće na svetsku turneju
Rihanna (možda) kreće na svetsku turneju

Rihanna (možda) kreće na svetsku turneju

Te davne 2016. godine, uživali smo prisustvo nekih od najboljih izvođača na muzičkoj sceni, nesvesni gladnog perioda koji nam predstoji. Frank Ocean objavio je Blonde i nestao, Rihanna je izdala ANTI i posvetila se nekim drugim karijernim putevima. Sedam godina kasnije, svi su izgledi da se našoj apstinenciji bliži kraj. Frank predvodi line-up festivala Coachella, a pojedina iznenađenja koja je priredio u poslednje vreme navela su fanove na sumnju da se na binu vraća sa novom muzikom. Rihanna već uveliko priprema nastup na Super Bowl-u, a sada se sve jače čuju glasine da nakon toga planira put na svetsku turneju.

O čemu se radi?

Neizvenost je i dalje u vazduhu, s obzirom da nijedna informacija nije zvanično potvrđena. Jedna mogućnost o kojoj se govori jeste da će RiRi tokom nastupa na poluvremenu Super Bowl-a izvesti neke od novih numera na kojima je radila sve ovo vreme. Pretpostavlja se da će zatim uslediti i najava turneje, koja bi se održala krajem 2023. i/ili tokom 2024. godine. Kako se spekuliše, Rihanna bi se najpre uputila na severnoameričku turneju ove godine, a naredne bi usledili koncerti na evropskom kontinentu.

Postoje navodi koji tvrde da bi pevačica ove nastupe sprovela na nešto drugačiji način. Naime, umesto standardnog obilaženja velikog broja gradova, pretpostavlja se da će tokom potencijalne turneje zapravo imati tzv. rezidencije. To bi značilo da će se u jednom većem mestu zadržati za nekoliko koncerata. Opet, treća opcija koja se provlači kroz ove spekulacije jeste da će Rihanna zapravo otpočeti stadijumsku turneju.

Na kraju (još jednog hypebeast) dana, ono što nam zapravo preostaje jeste da… čekamo. To smo uostalom radili i ovih sedam godina, pa koji dan manje ili više neće napraviti neku razliku. Podsećamo, Rihannin nastup na Super Bowl-u i prvi izlazak na binu od 2018. godine održaće se 13. febraura.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori