Muzičke vesti: Čega nam je dosta, a šta nikako da dočekamo?
Muzičke vesti: Čega nam je dosta, a šta nikako da dočekamo?

Muzičke vesti: Čega nam je dosta, a
šta nikako da dočekamo?

Muzičke vesti započinjemo standarno diskusijom o novom video-projektu za pesmu Jumbotron Sh*t Poppin ultimativnog loverboy-a koji, imamo osećaj, svake nedelje izbaci… pa, nešto. Pesma se pojavila na poslednjem albumu Her loss, melodijski neatraktivnom, lirički već viđenom, opštoj prezasićenosti njegovom muzikom i nedostatakom linija 21 Savage-a. Ipak, odajemo priznanje marketinškom potezu i stilskim referencama u novom spotu. Naime, Drake je na aukciji kupio stari Pharrell-ov nakit u iznosu od 2.5 miliona dolara koji je nosio u muzičkom videu.

Jacob & Co. N.E.R.D Pendant Chain
Jacob & Co. Skateboard Pendant Chain
Jacob & Co. N.E.R.D. Yellow Gold Brain Pendant Chain
Oakley Razor Blade

Govorili smo već o legendarnoj 2016. godini kada smo dobili mnoštvo uticajnih albuma poput The Life of Pablo, Anti, Starboy, pa i Blonde. Nakon toga usledilo je zatišje i pojedini izvođači, poput Frank Oceana, nisu se muzički oglašavali, osim što su se nedavo gramofonske ploče njegovog poslednjeg studijskog albuma Blonde ponovo našle u prodaji. Uz ploče dolazi i propratni materijal poput majici i postera na čijoj pozadini se nalazi tekst koji je, rekli bismo, najava novog albuma. I ovo je zaista najbliže najavi albuma što će nam Frank ikada priuštiti.

The Recording Artist has since changed his mind about the singles model, and is again interested in more durational bodies of work.

Poslednji u nizu jeste Partynextdoor čije prisustvo je savršeno izbalansirano. Nakon što je u decembru izbacio traku S*x In The Porsche u saradnji sa jednim jedinim Diddy-jem, ovih dana imali smo priliku da čujemo još jedan toksičan single Her Old Friends. Pesmu su producirali OG Parker i G Ry.

Photo credit. Instagram, Joopiter

Učitati još
Zatvori