Coachella 2023: Bad Bunny i Frank Ocean predvode line-up
Coachella 2023: Bad Bunny i Frank Ocean predvode line-up

Coachella 2023: Bad Bunny i Frank
Ocean predvode line-up

Kalifornijska pustinja ovog proleća ugostiće neke od najvećih zvezda globalne muzičke scene. Tokom šest dana, kroz dva aprilska vikenda, headliner-i festivala Coachella će biti Bad Bunny, BLACKPINK i Frank Ocean.

Bad Bunny time će ostvariti istorijski poduhvat, postavši prvi latino izvođač koji headline-uje ovaj festival. Istog dana, uz ostale, u pustinji će se slušati i Gorillaz. Osim Benita, i korejska senzacija BLACKPINK piše novu istoriju festivala, pa će tako postati prvi izvođači iz svoje zemlje koji nastupa pred kalifornijskom publikom, i to će učiniti drugog dana festivala. Nakon njih, na scenu će izaći i Rosalía, kao i veliki broj drugih.

Konačno, trećeg dana na festival dolazi Frank Ocean, što će biti njegov prvi nastup tog tipa od 2016. godine. Iako nema naznaka da će se Frank vratiti sa novom muzikom, fanovi su ovu vest dočekali sa oduševljenjem. Da li će u međuvremenu iznenaditi novim pesmama, ostaje da vidimo u narednim mesecima. Nakon Franka će poslednjeg dana festivala, uz brojne druge muzičare različitih žanrova, nastupati i islandska kantautorka Björk.

Coachella se ove godine održava u dva vikenda. Najpre 14, 15. i 16. aprila, a onda i od 21. do 23. istog meseca. Pre-sale karata počinje koliko ove nedelje – u petak, 13. januara. S obzirom na zvezdanu postavku ovogodišnjeg festivala, ukoliko ste razmišljali o odlasku, obezbedite karte na vreme!

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori