Pharrell se vratio muzici i za 51. rođendan izbacio projekat iznenađenja – donosimo detalje
Pharrell se vratio muzici i za 51. rođendan izbacio projekat iznenađenja – donosimo detalje

Pharrell se vratio muzici i za 51. rođendan izbacio projekat iznenađenja – donosimo detalje

Pharrell se vratio svojoj prvoj ljubavi, muzici, i izbacio muzički projekat iznenađenja tačno na dan svog 51. rođendana.

Iako je često tokom karijere pravio izlete u modne vode ovaj poslednji je definitivno najozbiljniji – muzički producent i izvođač prošle godine prihvatio poziciju kreativnog direktora modne kuće Louis Vuitton, i to muškog departmenta.

Kako ta funckija sa sobom nosi i pregršt novih aktivnosti mislili smo da će uslediti pauza od pravljenja muzike ali – Pharrell nas je demantovao. On je 5. aprila izbacio muzički projekat iznenađenja, za koji pretpostavljamo da nosi ime “Black yacht rock, vol. 1”, a koji se sastoji od 10 novih pesama.

Listening party, anyone?

 

Novi projekat, 0 marketinga

Pharrell je rešio da novi projekat ne reklamira i pustio ga je u etar bez ikakve pompezne najave. Njegove kolege Tyler, the Creator kao i Pusha T su, za razliku od njega, ovaj projekat odmah ispromovisale na svojim socijalnim mrežama, a ovo je ujedno i prvi Pharrellov zvaničan album nakon čitave jedne decenije (iako je u međuvremenu izbacio par pojedinačnih singlova).

Proteklog meseca Miley Cyrus izbacila je traku “Doctor (work it out)” na kojoj gostuje upravo Pharrell, a ovo je izgleda ujedno i bila najava njegovog ozbiljnijeg povratka u muzičke vode, i to u vidu novog samostalnog albuma. We clearly missed the sign. 

Moda > Muzika

Pharrell važi za izvrsnog producenta, kao i izvođača, ali što je stariji to se više okreće kreativi kroz modnu industriju. Njegov stil je oduvek važio za vrlo specifičan (ne zaboravimo kada je na dodelu Oskara došao u bermudama), a moda je njegov beg u beskonačnu kreativu.

U Louis Vuitton je došao kao naslednik Virgila i oberučke prihvatio rizik od potencijalnog neuspeha, a upravo on je razlog zašto na našem Instagram feedu svaka druga osoba trenutno nosi kaubojski šešir. Pharrell je još jednom dokazao da je pravi biznis mogul, a sa novim albumom i kolekcijom koju već priprema za septembar i to da je – veoma uspešan multitasker. 

Foto: Profimedia, Instagram / @pwilliamsworld /

Učitati još
Zatvori