Kaubojski šešir je noseći aksesoar sezone – kako da ga stilizujemo?
Kaubojski šešir je noseći aksesoar sezone – kako da ga stilizujemo?

Kaubojski šešir je noseći aksesoar sezone
– kako da ga stilizujemo?

Ovo će biti godina kaubojskih šešira i kantri muzike!

Beyonce je najavila novi kantri album (na promo slikama nosi kaubojski šešir) a Pharrell je svojom LV revijom maltene naredio svima da ovaj aksesoar uvrste u svoju – pa možemo slobodno reći svakodnevnicu.

Odjednom nam kaubojski šešir izlazi na svim socijalnim mrežama a highstreet brendovi sigurno već u real time-u proizvode zalihe za proleće. It’s gonna be a wild, wild spring. 

Kaubojski šešir: how to

Naš savet je – nemojte da se kostimirate. Upravo to nam je i zasmetalo na Louis Vuitton Men’s reviji, kako su runway autfiti donekle banalizovali sam pojam divlji zapad.

Dakle, ako odlučite da kaubojski šešir uvrstite u svoje modne izbore ovog proleća nemojte ga nužno kombinovati na kaubojke ili Dior saddle bag (molimo vas). Bela majica sa printom, low waist baggy jeans, štikle i kaubojski šešir idealan su combo a ovaj autfit daće vam svojevrsni balans koji će fokus staviti upravo na aksesoar.

Sve što dodate a aludira na estetiku kauboja samo će proizvesti try too hard efekat koji treba izbeći.

Kaubojski šešir
@kimkardashian
Kaubojski šešir
@beyonce

Wild, wild spring

Moda konačno napušta predvidivo stanište u kojem je bila zarobljena poslednjih par sezona i vraća autentičnost u prvi plan. Kaubojski šešir neka bude vaš izraz svakodnevnog bunta i dašak preko potrebne ekstravagancije – uvrstite ga u svoj modni izraz i videćete kako samo jedan detalj menja celokupan pogled na gotovo sve. Oživite i proživite svoje divlje proleće.

@pharrell
Učitati još
Zatvori