Ko je Madison Beer, muzička senzacija čiji novi singl „Make You Mine“ slušamo na repeat?
Ko je Madison Beer, muzička senzacija čiji novi singl „Make You Mine“ slušamo na repeat?

Ko je Madison Beer, muzička senzacija čiji novi singl „Make You Mine“ slušamo na repeat?

Nedavno je američka pevačica Madison Beer servirala novi singl Make You Mine. Gotovo istog trenutka, catchy numera očarala je korisnike društvenih mreža, a mala je verovatnoća da bilo ko, barem na minut, nije ukačio njen pulsirajući dark/pop ritam u pozadini brojnih TikTok videa.

U vezi sa tim, našu ovonedeljnu Music notebook rubriku zauzima dvadesetpetogodišnja muzička senzacija – Madison Beer.

Make You Mine

U muzičkom univerzumu pevačice Madison Beer spajaju se različiti žanrovi i podžanrovi, a zasigurno je najveći uticaj na njeno dosadašnje stvaralaštvo ostavila Lana Del Rey (sa kojom je mnogi i porede). Mimo toga, treba istaći i činjenicu da Madison poseduje svu potrebnu autentičnost, što se najbolje ogleda kroz nedavno objavljeni singl Make You Mine. Nasuprot lirskih i melanholičnih balada, nova pesma donosi dark/pop ritam. U propratnom vizualu  mlada kantautorka podseća na kultnu (anti)junakinju iz filma Jennifer’s Body – a upravo ta veza dodatno upotpunjuje zavodljivo mračnu naraciju.

Ovo muzičko poigravanje odlično je prihvaćeno od strane publike, te se pesma  poslednjih nedelja nalazi na beskonačnom repeatu. Popularnost singla Make You Mine neprestano raste, dok TikTok broji preko 500. 000 videa koji u pozadini sadrže viralnu melodiju. Naposletku, ostaje nam da nestrpljivo iščekujemo i spot, za koji verujemo da će uslediti nakon globalne turneje The Spinnin‘.

Madison Beer – dosadašnja karijera

Madison Beer je prvu popularnost stekla 2012. godine, nakon što je jedan od njenih cover-a, putem tadašnjeg Twitter‐a, podelio Justin Bieber. Iz toga je ubrzo proistekla uspešna muzička karijera, koja do danas beleži sve same hitove. U poslednjih deset godina Madison Beer je objavila EP i dva studijska albuma, a njen Instagram nalog broji preko 38 miliona pratilaca. Osim besprekorne lepote i magičnog glasa, dvadesetpetogodišnja kantautorka se ističe po autentičnom vizuelnom izrazu, a svaki muzički video donosi nesvakidašnju priču i potpuni estetski doživljaj.

U nastavku donosimo najpopularnije pesme Madison Beer…

Foto: Instagram @madisonbeer Video: YouTube

Učitati još
Zatvori