Znamo koji puder koristi zvezda Elle Fanning i dostupan je i kod nas
Znamo koji puder koristi zvezda Elle Fanning i dostupan je i kod nas

Znamo koji puder koristi zvezda Elle
Fanning i dostupan je i kod nas

Pojavljivanje zvezda u javnosti (especially red carpet vibe) podrazumeva pažljivo odabrane odevne kombinacije, koje su ispraćene i adekvatnim make up lookom. Poznate ličnosti neretko nam služe kao uzor i inspiracija kada je reč o nezi i ulepšavanju, zbog čega smo u stalnoj potrazi i otkrivanju make up trikova i proizvoda koje one koriste. Saznali smo koju maskaru koristiti Sofia Richie. Kao i koji parfem je zaštitni znak Sydney Sweeney. Ovog puta pažnju nam je privukla glumačka zvezda Elle Fanning. Elle Fanning je u svetu glume pristuna od detinjstva. Veliku popularnost donela joj je uloga u filmu Maleficent, dok je serija The Great u kojoj je ostvarila ulogu Katarine Velike doživela veliki uspeh. Mlada glumica pored glumačkog talenta, izgradila je i autentičan odevni stil, stav, te na javnim pojavljivanjima uvek pleni savršenim tenom.

Dobro poznata činjenica kada govorimo o nanošenju šminke (a koju će potvditi gotovo svaki make up artist), jeste važnost odabira adekvatne podloge. Bilo da je reč o dnevnom ili večernjem make up-u, odabir odgovarajućeg pudera je od esencijalnog značaja. Budući da Elle Fanning važi za celebrity damu besprekornog tena, želeli smo da ispitamo na koji način to postiže. Odgovor smo pronašli u beauty proizvodu koji je dostupan i na našem tržištu, a sve njegove benefite donosimo u nastavku.

Intenzivna hidratacija

Znamo koliko je za blistav i zdrav izgled kože neophodna hidratacija. Bez obzira na godišnje doba (sa posebnim naglaskom na zimski period) našoj koži je potrebna svakodnevna hidratacija. Zbog toga u našoj beauty rutini, kada je reč o proizvodima za negu i ulepšavanje, prednost uvek dajemo onima čija formulacija nudi visok stepen hidratacije. L’oreal True Match tečni puder pruža intenzivnu hidrataciju uz formulu obogaćenu hijaluronskom kiselinom. Hijaluronska kiselina, zbog benefita koje ima u održavanju hidratacije i nege kože, postala je gotovo neizostavni deo formulacija kozmetičkih proizvoda. Dodatni pozitivni aspekti ogledaju se u tome da je L’oreal True Match tečni puder bez alkohola*, bez parfema i last but not least – bez sastojaka životinjskog porekla. Sve navedeno čini da baš ovaj tečni puder postavimo na listu proizvoda koje želimo kao deo naše beauty & make up rutine.

*Bez etil alkohola
L'oreal True match tečni puder

Lako nanošenje

Prilikom odabira tečnog pudera, pored sastojaka, kao jedne od najvažnijih kriterijuma izdvajamo njegovo nanošenje i postojanost. Znamo koliko je za postizanje remarkable utiska celokupnog make up looka važna adekvatna podloga. Kako bi se lako postigao ujednačen izgled, pored odgovarajuće nijanse, potrebno je da to bude formulacija koja će se lako nanositi. L’oreal True Match tečni puder predstavlja onu vrstu podloge koja se lako blenda i još bolje stapa sa različitim tonovima kože. L’oreal True Match tečni puder pruža besprekoran ten tokom celog dana. Stoga je odličan saveznik i u prelaženju sa dnevnog na večernji make up

L'oreal True match tečni puder

How to: Do ujednačenog tena u nekoliko koraka

Kako biste postigli efekat ujednačenog tena, potrebno je da nanesete male količine tečnog pudera na obraze, nos, bradu i čelo. Nakon toga, koristeći četkicu, beauty blender ili prste, izblendajte tečni puder prema liniji kose, a zatim nadole, počevši od T-zone. Vaš ten će, na taj način, biti ujednačen, a vaše lice spremno za dalje korake u postizanju potpunog željenog [and fabulous] make up looka.

L'oreal True match tečni puder
L'oreal True match tečni puder

Least but not least – odgovarajuća nijansa

Jedan od ključnih faktora prilikom odabira adekvatnog tečnog pudera, ogleda se u odabiru odgovarajuće nijanse. A nove nijanse True Match tečnog pudera kreirane su tako da odgovaraju različitim tonovima i podtonovima kože. Čak 15 dostupnih nijansi, otvaraju mogućnost da baš među ovom paletom pronađete onu koja će besprekorno odgovarati vašem tenu. U prilog tome svedoči i podatak da je čak 99.5% žena pronašlo svoju odgovarajuću nijansu*.

*Potrošački test, 211 žena

Foto: L’Oréal Paris promo/ Instagram @ellefanning 

Učitati još
Zatvori