Dua Lipa će u junu održati koncert u Puli – evo kada kreće prodaja ulaznica
Dua Lipa će u junu održati koncert u Puli – evo kada kreće prodaja ulaznica

Dua Lipa će u junu održati koncert u Puli –
evo kada kreće prodaja ulaznica

Čini se da su spekulacije bile istinite – Dua Lipa dolazi u Hrvatsku. Popularna pevačica održaće koncert u pulskoj Areni 9. juna. Pop zvezda samo je još jedna u nizu poznatih muzičara koji će ove godine nastupati na ovoj lokaciji. Pored nje, za sada je potvrđeno da dolaze Lenny Kravitz, Avril Lavigne, kao i Simple Minds.

Dua Lipa se u fokusu javnosti našla još 2015. godine zahvaljujući hitu Be The One, a nakon toga su se pojavile saradnje sa ličnostima kao što su Calvin Harris, Sean Paul, Elton John i mnogi drugi. Njene uspehe teško je pobrojati jer gotovo sve što objavi automatski postaje hit. A nakon Lane Del Rey, Beyoncé i mnogih drugih, Dua Lipa je najavila novi muzički projekat simboličnog naziva – Radical Optimism.

Radical Optimism

Radical Optimism treći je po redu album Dua Lipe, a biće objavljen 3. maja. Na njemu će se naći 11 pesama, uključujući i numere Houdini i Training Season. Inspirisan njenim procesom samootkrivanja, najnoviji album govori o čistoj radosti i sreći koje se javljaju u trenutku kada nam situacije s kojima se bilo nemoguće suočiti postanu jasnije. Teški rastanci i ranjivi počeci, koji mogu slomiti dušu, postaju prekretnice kada se odabere optimizam.

Rolling Stone nazvao je album pop blaženstvom, napominjući da je jedinstven i potpuno u stilu Due Lipe – samouvereni pop pun duhovitih Instagramičnih jednorečnih naslova.

Njena ovogodišnja letnja turneja započinje 5. juna u Berlinu, a koncert u Puli održaće se već četiri dana kasnije. Ulaznice za koncert u pulskoj Areni naći će se u prodaji od petka, 22. marta – i to od 10 časova. One će se moći nabaviti putem web sajta eventim.hr.

Međutim, svi oni koji se prijave za kupovinu novog albuma ovde, ulaznice će moći da kupe dva dana ranije – 20. marta od 10 časova.

*Članak je preuzet sa portala Journal.hr

Foto: Instagram (@dualipa)

Učitati još
Zatvori