Avril Lavigne prvi put u karijeri stiže u region – otkrivamo gde i kada
Avril Lavigne prvi put u karijeri stiže u region – otkrivamo gde i kada

Avril Lavigne prvi put u karijeri stiže u
region – otkrivamo gde i kada

Tokom karijere koja traje više od 20 godina kanadska pevačica Avril Lavigne nikada nije nastupala u zemljama iz regiona. Međutim, to će se promeniti već za nekoliko meseci. Nakon što nas je obradovala vest da Ed Sheeran sledeće godine dolazi u Beograd, saznali smo da će i princeza pop-punk muzike u sklopu evropske Love Sux turneje 17. juna održati koncert u neposrednoj blizini – u pulskoj Areni.

…and that’s what everyone’s talking about

Pevačica Avril Lavigne je u poslednje dve decenije postala svetski prepoznatljiva, beskompromisna sila u muzici. Njeni hitovi obeležili su različite periode života mnogih generacija, a ona je već sa 17 godina objavila prvi album Let Go (2002). Album je iznedrio hitove kao što su Complicated, Sk8er Boi i I’m With You. Takođe, postao je osmi najprodavaniji album 21. veka. Nakon toga, ništa nije moglo zaustaviti devojku buntovnog stava koja je počela da stvara pesme prepoznatljivih melodija.

From „Let Go” to „Love Sux”

Prošle godine Avril se nakon pauze vratila u studio i objavila album Love Sux kom ne manjka njene mladalačke energije s početka dvehiljaditih. Album je dobio mnoštvo pozitivnih kritika i postao je njen najbolje ocenjen album.

Kao gosti na albumu pojavili su se, između ostalog, Machine Gun Kelly i Travis Baker koji je i jedan od producenata albuma. Baker takođe gostuje i u spotu za njen prvi singl Bite Me, koji je otkrio kako se pop-punk princeza transformisala u pravu pop-punk kraljicu.

Ulaznice za debitantski koncert Avril Lavigne u prodaji su od petka, 1. decembra, u 10 časova. Mogu se kupiti putem sajta Eventim.hr.

Foto: Instagram @avrillavigne

Učitati još
Zatvori