Predstavljen je spot Amy Winehouse sa dosad neobjavljenim snimcima
Predstavljen je spot Amy Winehouse sa dosad neobjavljenim snimcima

Predstavljen je spot Amy Winehouse sa
dosad neobjavljenim snimcima

Film o životu Amy Winehouse pod nazivom Back to Black uveliko se snima. Biografska drama o slavnoj pevačici pojaviće se u (britanskim) bioskopima u aprilu. Prošle godine smo imali prilike da vidimo prve fotografije sa snimanja i saznamo više o glumačkoj postavi, a nedavno smo pogledali i prvi trailer.

Film je režirala Sam Taylor-Johnson, poznata po filmu 50 Shades of Grey. Amy Winehouse tumači Marisa Abela, dok su u ulozi njenih roditelja Lesley Manville i Eddie Marsan. Bivšeg muža Amy, Blake Fielder-Civila, tumači Jack O’Connell.

Amy je sada ponovo u vestima i to zbog 20. godišnjice njenog prvog albuma, Frank. Naime, izašao je novi spot za pesmu In My Bed iz 2004. godine, u kom je Amy u retko viđenom izdanju.

In My Bed

Pre planetarno popularne Back to Black ere, ikonični izgled Amy se tek nazirao. Čuvena beehive frizura, crni ajlajner i jarki karmin (p)ostali su Amy-in trademark izgled nakon spota za pesmu Back to Black.

U novoj verziji spota In My Bed gledamo Amy u suptilnijem makeup izdanju, nasmejanu i opuštenu. Novi spot nas je podsetio na nesvakidašnji talenat autorke hitova Back to Black i Rehab, koja ja tragično preminula u 27. godini.

Sada se šuška da će povodom 20. godišnjice njenog prvog albuma izaći i nova verzija istog, kao i još never-before-seen fotografija i videa.

Foto: Profimedia, Instagram (@backtoblackfilm)

Učitati još
Zatvori