Lana Del Rey potvrdila da ponovo nosimo beehive frizuru
Lana Del Rey potvrdila da ponovo nosimo beehive frizuru

Lana Del Rey potvrdila da ponovo
nosimo beehive frizuru

Lana Del Rey je nedavno bila proglašena dobitnikom Billboard nagrade ženskog vizionara u muzici, kada je osim inspirativnog govora pri uručenju, posebnim beauty izborom poslala svojevrsnu snažnu poruku. Ono što je pevačica zvanično presudila jeste da ponovo nosimo čuvenu beehive frizuru.

Lana Del Rey beehive history 

Donosimo malu lekciju iz istorije u slučaju da je neophodno da obnovimo gradivo. Od samog starta karijere i stvaranja onog što danas znamo kao arhetip njene javne persone, Lana Del Rey je u svojoj osnovi podrazumevala oličenje glamura i melanholije sa snažnim akcentom na vintage Americana estetiku. Shodno tome, kao i zahvaljujući stilskim inspiracijama poput Priscille Presley, ikonična beehive frizura postala je značajan indikator pevačicinog vizuelnog identiteta.

Međutim, kako se sa godinama karikaturna persona iza pseudonima Lana Del Rey stišala, a isplivala pevačicina autentična ličnost kojoj danas imamo priliku da svedočimo, cenimo svaki suptilni namig ka „staroj Lani“ koju dobro znamo i volimo.

How to: Beehive hairstyle

Svaka dobra frizura „košnice“ počinje sa tapiranjem kose dok vas ručni zglobovi ne zabole. Dakle, četka za tapiranje u ruke and get to work. Za rekreiranje ovog specifičnog izgleda, tapirajte ceo središnji deo temena nazad ka potiljku. Kako prolazite kroz pojedinačne delove kose, naprskajte svaki odeljak lakom za kosu kako biste postigli što veći volumen. Tapirajte kosu sve dok niste zadovoljni njenim izgledom, a potom češljom zagladite kosu i oblikujte po izboru. Završni korak ka Lana Del Rey Billboard beehive izgledu bio bi uzimanje većeg pramena sa jedne strane glave kojim ćete potom obmotati vašu „košnicu“ i osigurati ukosnicom.

U nastavku pogledajte video koji prikazuje kako izgleda proces tapiranja kose i postizanje idealnog volumena za ovaj izgled.

@alannapearl69

Reply to @bruschettaqueen as my first tutorial, i am sorry lol i really tried!! #fyp #grwm #beehive #60s #vintage #UltaBeautyatTarget #xyzbca

♬ Fever - Peggy Lee

Kako je Lana Del Rey dala svoj konačan amin da se „košnica“ frizura ponovo nosi, vreme je da vratimo čuvenu parolu: The higher the hair, the closer to God.

@greatestdollarlust

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori