011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

011. night escapes: Vikend
euforija u Beogradu

Ovog (letnjeg) vikenda, Journal vodič je ponovo odlučio da vas upozna sa ultimativnim beogradskim destinacijama koje garantuju dobar provod. Nakon što smo unapredili svoj prolećni outfit i istražili nove trendove, možemo reći da smo u potpunosti spremni da ovaj vikend dočekamo u svom naj-fashion izdanju. Beogradska weekend scena je nepredvidiva, ali jedno je sigurno – naši predlozi su preduslov za nezaboravnu zabavu. Ovog vikenda izdvojili smo barove, klubove i žurke za svačiji ukus. Ukoliko se odlučite za matine ili klasičan noćni provod – we got you.

o11 vikend vodič
/ PROFIMEDIA /

011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu


ČETVRTAK & PETAK  @ POLA POLA

Sada već tradicionalno završavamo nedelju u četvrtak – Čola veče is here again. Uz nezaboravne hitove se približavamo kraju nedelje i smatramo da smo zaslužili da se opustimo – pravo mesto za to je POLA POLA. Pola bar, a pola studio za fotkanje opet predstavlja utočište kultnog provoda u prestonci. Dok je u četvrtak za provod zadužen Zdravko Čolić, petak je rezervisan za muziku koju vrti DJ Peppe. S početkom u 9 časova očekuje vas neizostavno ime beogradske clubbing scene. Sa 30 godina iskustva na gradskoj sceni, DJ Peppe predstavlja idealan izbor za ultimativni kraj nedelje.

vikend vodič 011
vikend vodič 011

ANYA & VUK VUKOSAVLJEVIĆ @ ТРОЙКА

Vraćamo se u ТРОЙКU na ikonični zvuk Anye Stanković i Vuka Bogosavljevića. ТРОЙКА je postalo it mesto za ljubitelje tech/house žurki i ultimativni izbor za autentični beogradski provod. Žurka počinje u 23h na starom mestu – u Karađorđevoj ulici 46.

CEO VIKEND @ BACKSTAGE

Sada već tradicionalno, od Backstage in the 90s žurke u četvrtak, preko žurke u petak na kojoj će muziku vrteti Milhouse i Ivan Zec, do kultne žurke u subotu – Danijel Čehranov i Anya su udružili snage. Koji god muzički ukus da preferirate, u potpunosti ste pokriveni. Vreme je da se opustite i obučete u svoje prolećne toalete, jer ovaj vikend provodimo u Backstage-u.

THROWBACK tumblr. @ ZAPPA BARKA

Ulazimo u party vremeplov – posvećujemo se muzičkim trendovima iz 2014. godine. Poznato je da često umemo nostalgično da čeznemo za oderđenim periodima slobbode i tačno to ćemo ovog petka dobiti na Zappa Barci. Muzika će biti inspirisana tumblr. erom – Od Lane, Halsey, Lorde i Marine – preko The 1975, Arctic-a, The Neighbourhood i Bastille pa sve do BlackBear-a, Melanie, Tame Impale i Killers-a-. Za muziku je zadužena  @_milicalukac_ , a ulaz će biti 300 dinara, a žurka će početi u 21h.

NEVENA JEREMIĆ @ RUKE

Nevena Jeremić je ovog četvrtka zadužena za đuskanje i to na ultimativnoj novijoj beogradskoj destinaciji – Ruke. U estetičnom ambijentu koji nas svaki put mami da u njemu obavimo photosession, ovog četvrtka se pripremao za good energy weekend. Rezervacije nisu moguće, tako da – put pod noge i pravac u @ruke.beograd.

Učitati još
Zatvori