Pastelno proleće: Ovih pet komada osvežiće vaše svakodnevne autfite
Pastelno proleće: Ovih pet komada osvežiće vaše svakodnevne autfite

Pastelno proleće: Ovih pet komada
osvežiće vaše svakodnevne autfite

Pastelno, volim te pastelno!

Prvi modni vesnici proleća definitivno su komadi u pastelnim tonovima i printovima. Francuska influenserka Chloe Lecareux uživala je na Azurnoj obali i servirala nam autfite u nežnim bojama, te nas motivisala da otpakujemo letnje stvari ili, jednostavno, odemo u jedan dobar spring shopping.

Proleće je vreme kada sintagmu quiet luxury stavljamo po strani (sorry, Sofia Richie) i u svakodnevne autfite implementiramo boje, printove i uzorke. Najhrabriji će kombinovati pastelne bojr kroz celokupan autfit, dok će većina nas birati mirnije baze i pop out detalje koji će voditi priču. Vodimo vas u pastelno prolećnu modnu avanturu – fasten your seatbelts and enjoy the ride. 

All the girly things 

Plisirane suknje, svilene marame i sve to u pastelnim tonovima i printovima? Sign us in. Podjednaki akcenat stavljamo i na obuću, kao i aksesoare, te se upuštamo u avanturu zvanu pastelno proleće.

Ukoliko ste skloni minimalizmu kada je odevanje u pitanju slobodno napravite mini kompromis i izlet u pastelni wonderland i na to gledajte kao na odlazak u luna park – ne idete često ali vas avanturistički duh nekad navede na tu stranu. Izlazak iz zone (modnog) komfora oduvek je bio poželjan, pogotovo ako niste skloni nošenju odeće u nežnim tonovima.

@chloelecareux

Journal pastel basics

Plisirana floralna suknja, naočare sa okvirima u pastelnoj boji ili prljavo roze kožne loafersice? Timeless Emilio Pucci print na košulji ili svilena marama koja nosi Prada potpis i koja će vam trajati godinama (da ne kažemo decenijama)? Sve su ovo komadi koji ce razigrati vašu modnu svakodnevnicu i probuditi girly energiju.

Sintagma pastelno proleće stupa na snagu SAD (iako su temperature takve kao da je zapravo već stiglo leto), i neka vam Chloe bude inspiracija za dašak romantike iz starih holivudskih filmova. Možda ovog proleća nećemo šetati Kanskom kroazetom ali uvek možemo da izgledamo kao da smo tamo.

Foto: Zara, Farfetch, Instagram / @chloelecareux

Učitati još
Zatvori