011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu
011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu

011. night escapes: Vikend
euforija u Beogradu

April u Beogradu – već prolazi. Kako pokušavamo da uđemo u trku sa vremenom, moramo sebi dati predah i odlučiti kuda idemo ovog vikenda. U Beogradu vikend ne predstavlja samo kraj nedelje. Naime, ovaj grad dozvoljava svakome da isplanira svoj party program u trenutku kada to poželi. Tako da, žurke u Beogradu mogu početi već u sredu, a mi ćemo se pozabaviti ipak malo manje ekstremnim slučajem i vaš vikend planiramo od četvrtka. Kao i svake nedelje, Journal je za vas izdvojio ulitmativna beogradska mesta. Autentični lokali i belgrade vibe žurke imperativi su ovog vikenda.

011 vikend vodič

011. night escapes: Vikend euforija u Beogradu


PETAK & SUBOTA @ POLA POLA

Sada već unapred znamo gde ćemo se uputiti ukoliko želimo dobar provod. Don’t let the name fool you, u ovom lokalu ništa nije polovično – potpuno ste opremljeni za ceo vikend. Ovog vikenda otvaramo (ponovo) sezonu toplijeg vremena u Gastrošoru, na adresi Žorža Klemansoa 29B.  Aleksandra Duende je u petak, 26. aprila zadužena za naš odličan provod. U subotu putevi nam se ukrštaju sa Igorom Radoševićem, poznatijim kao Cosmic G.

VIKEND VODIČ (2)
VIKEND VODIČ (2)

MANIVI @ BLUZ I PIVO

Idemo nazad u Cetinjsku. Ukoliko ste se zaželeli dobre muzike i live svirke, došli ste na pravo mesto. U četvrtak 25. aprila, kantautorka Ivana Vukmirović, poznatija kao Manivi, nastupaće na beogradskom kultnom mestu – Bluz i pivo. Pored autorskih pesama, zajedno sa Draganom Ćalinom izvodiće i soul/pop/funk obrade. Ukoliko do sada niste imali priliku da se susretnete za ovom izvanrednom umetnicom, četvrtak je pravo vreme za to. Svirka počinje u 20h, tako da, požurite sa spremanjem i pravac u Bluz i pivo.

PETAK & SUBOTA @ NULA PET BAR

Jugonostalgičnim dušama ovog vikenda je određeno glavno mesto ultimativnog provoda. Sada već tradicionalno u baru 0.5, YUGO HOUSE žurka nezaobilazna je stanica noćnog izlaska. Na adresi Dobračina 30a u subotu 26. aprila sačekaće vas KUĆNA ŽURKA by Darko Bogojević. Znamo gde se vidimo ovog vikenda.

WHITE CITY SOUL @ PAKAO

Pažnja: otvorio se novi klub u gradu. Pakao predstavlja drugi deo trilogije beogradske noćne scene, a Journal ekipa ga je posetila među prvima. U planu su im svakodnevne žurke, odnosno party program. Enterijer autentične estetike, odlična muzika i još bolji kokteli – sve na jednom mestu. Ovog petka vidimo se na WHITE CITY SOUL party-ju na adresi Kraljevića Marka 7.

Učitati još
Zatvori