Binge-watching: Ne propustite priliku da u okviru EON Video kluba pogledate seriju „Vreme smrti“ i jedan od najgledanijih filmova u protekloj godini
Binge-watching: Ne propustite priliku da u okviru EON Video kluba pogledate seriju „Vreme smrti“ i jedan od najgledanijih filmova u protekloj godini

Binge-watching: Ne propustite priliku da u okviru EON Video kluba pogledate seriju „Vreme smrti“ i jedan od najgledanijih filmova u protekloj godini

Streaming platforme postale su jedan od najčešćih načina konzumiranja različitog filmskog i serijskog sadržaja. Svi znamo prednosti gledanja omiljene serije ili filmskog maratona kod kuće. A SBB kompanija je predstavila novi izgled i dodatno unapređenje EON Video kluba. On transformiše iskustvo gledanja sadržaja svojim modernim i inovativnim interfejsom, preporukama, personalizovanim odabirom sadržaja i funkcijom preuzimanja sadržaja za gledanje offline. Sve to je sada dostupno svim EON korisnicima koji mogu na jedan potpuno unapređen način da uživaju u više od 25 000 naslova u okviru EON Video kluba. Među njima izdvajaju se dva naslova koja ne treba propustiti.

 Koji nas sadržaji očekuju?

Pored naprednih funkcionalnosti, koje stavljaju EON Video klub u rang sa najvećim streaming platformama na svetu, svi SBB korisnici su u prilici da od 20. februara pogledaju svih 15 epizoda prve sezone serije Vreme smrti aktivacijom kataloga putem MojSBB naloga, za samo 690 dinara. Od 25. februara u EON Video klub stiže i najgledaniji domaći film u bioskopima iz prethodne godine. Reč je o ostvarenju Čuvari formule, koji će EON korisnicima biti dostupan bez dodatne naknade.

Novi EON Video klub je dokaz naše posvećenosti korisničkom iskustvu i stalnim inovacijama EON platforme. Svi ljubitelji striming platformi će biti oduševljeni novim izgledom i funkcionalnostima našeg Video kluba, koji pored novog iskustva nudi i ekskluzivne sadržaje. Naši korisnici će imati priliku da bindžuju i prvi pogledaju dugoočekivanu domaću seriju Vreme smrti i film Čuvari formule. EON Video klub donosi novi nivo iskustva gledanja sadržaja u vaše domove i siguran sam da će osvojiti naše korisnike ne samo inovativnim funkcijama, već i jedinstvenim sadržajem“, rekao je Nikola Perić, direktor Sektora za razvoj i upravljanje proizvodima u SBB kompaniji.

Omiljene emisije, filmovi i serije – bilo kada i bilo gde

EON Video klub je dizajniran da preporuči najgledaniji, najnoviji, žanrovski sadržaj u skladu sa onim što najviše volite da gledate. Zadovoljava ukus svakog pojedinačnog korisnika, nudeći odabrani izbor sadržaja koji svako filmsko veče pretvara u vaš događaj po meri. Dodavanjem nove funkcije preuzimanja sadržaja offline na vašem mobilnom telefonu ili tabletu, EON Video Klub pruža mogućnost da svoje omiljene emisije, filmove i serije gledate bilo kada i bilo gde.

Video klub koji sadrži preko 25 000 naslova

EON TV platforma danas je dostupna je na tržištu od 40 miliona ljudi, širom Jugoistočne Evrope. EON je napravio revoluciju u načinu gledanja televizije u Srbiji, pretvarajući svaki TV u Smart TV, pružajući najbolju zabavu, raznovrstan i personalizovan TV sadržaj za svakog člana porodice. Vraćanje omiljenih TV sadržaja do sedam dana unazad, tako je jedna od pogodnosti. Tu je i poseban prostor za decu EON Kids i Video klub koji sadrži preko 25 000 naslova.

Foto: Instagram @mojsbb/@cuvariformulefilm

Učitati još
Zatvori