V Day Dinner Date: Ove godine ostajemo kod kuće uz romantičnu večeru koja spaja ukuse tradicije i zaljubljenost
V Day Dinner Date: Ove godine ostajemo kod kuće uz romantičnu večeru koja spaja ukuse tradicije i zaljubljenost

V Day Dinner Date: Ove godine ostajemo kod kuće uz romantičnu večeru koja spaja ukuse tradicije i zaljubljenost

Savremene lifestyle ideologije negoduju dosadašnje poimanje romantičnih dejtova, te sve češće sa voljenim osobama ostajemo kod kuće uz neke od omiljenih zajedničkih aktivnosti. Užurbana svakodnevica i gradska euforija neretko ne ostavljaju dovoljno vremena za odlazak u restoran koji (logično) podrazumeva dodatnih sat vremena sređivanja i mogućnost kašnjenja više od onih akademskih 20 minuta koje smo uveliko uračunali, pa je tako popularizacija savršenih home(made) večernjih dejtova sasvim opravdana.

Perfect home date doesn’t does exist

Bindžovanje serija ili pak re-watch maraton filmova čije citate uveliko znamo napamet svakako je konsenzus u kojem se dobro provode obe strane. Ko kaže da su društvene igre namenjene (samo) klincima ili da karaoke veče ne može da bude „svako veče“? Date night kod kuće ne mora da bude dosadan, a Dan zaljubljenih je idealan trenutak da se prepustite uživanjima koja ne podrazumevaju neobuzdanu gužvu i frku. Međutim, jasno je da se ljubavne afere zasnivaju upravo na zajedničkom uživanju u hrani, a poručivanje iz restorana čije menije znamo napamet poput dijaloga iz omiljenih filmova zaista jeste ultimativna „romantična“ aktivnost svakog zaljubljenog para.

Love affair

Ljubavna afera u dva čina podrazumeva poručivanje hrane i dekorisanje trpezarijskog stola sa ciljem rekreiranja restoranske atmosfere u toplini svog doma. Međutim, šta ako su skupoceni stolnjaci, sveće i cveće, kao i pažljivo servirana jela zapravo passe? U tom slučaju romantičnu večeru svodimo na spajanje tradicionalnih ukusa i novih dejting ideologija koje u potpunosti negoduju pravila koja su dosad važila, a u ljubavnu jednačinu uvodimo novi element – Walter ćevape.

Zašto baš ćevape, pitate se? Odgovor je jednostavan – prepoznatljivih mirisnih nota i još prepoznatljivijeg ukusa, ova gastro delicija učiniće svaki dinner date kod kuće bezbrižnijim, ležernijim, a serviranje će vam oduzeti tek onoliko vremena koliko je prihvatljivo da za Dan zaljubljenih ostanete bez neophodnih zagrljaja i poljubaca voljene osobe.

Uveliko je poznato da se Walter ćevapi prpremaju od pažljivo odabranog junećeg mesa uz primenu autentičnih recepata koji se prenose s kolena na koleno. Pristup proizvodnji odlikuje se pažljivim odabirom sirovina, upotrebom najnovijih tehnologija i posvećenošću očuvanju prepoznatljivog ukusa domaće kuhinje, a pored toga romantična večera nikako ne može da prođe bez nadaleko poznatih salata iz Walter restorana. Kada je reč o desertu naš izbor su bespogovorno omiljene tradicionalne poslastice – sutlijaš i palačinke. I to u obliku srca. Otrcano? Pomalo. Dan zaljubljenih oprašta sve.

romantična večera
romantična večera
romantična večera
romantična večera
romantična večera

In Walter we trust

Kroz godine, Walter je stekao poverenje potrošača širom regiona, a bogatom tradicijom koja seže unazad 20 godina, Walter BBQ je postao sinonim za kvalitet i inovaciju u prehrambenoj industriji. Fokusirajući se na tradicionalne recepte, ali i uvodeći moderna rešenja, Walter je uspeo da zadovolji ukuse različitih generacija potrošača, a upravo kombinacija starih vrednosti i savremenih tehnologija čini njihove ćevape nezamenljivim delikatesama.

Osnovan 2004. godine, Walter BBQ je redefinisao gastronomski pejzaž, etablirajući se kao regionalni lider sa preko 40 restorana raspoređenih u 15 gradova Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Austrije. Svaki objekat, iako arhitektonski različit, deli zajedničku nit – prijemčivu atmosferu koja ujedinjuje toplinu doma s dodatkom modernih detalja.

 

romantična večera
romantična večera

Foto: Journal

Učitati još
Zatvori