It’s getting hot in here: Izašao trejler za bajkerski film sa Tomom Hardyjem i Austinom Butlerom
It’s getting hot in here: Izašao trejler za bajkerski film sa Tomom Hardyjem i Austinom Butlerom

It’s getting hot in here: Izašao trejler za bajkerski film sa Tomom Hardyjem i Austinom Butlerom

Film The Bikeriders nestrpljivo iščekujemo još od ranih dana produkcije, kada smo saznali da će glavne uloge tumačiti Austin Butler, Tom Hardy i Jodie Comer. Ova bajkerska drama stiže u američke bioskope 1. decembra, a nakon toga i svetske. Konačno donosimo i prvi trejler.

Radnja filma smeštena je u Čikago 60-ih godina prošlog veka, gde pratimo troje članova jednog bajkerskog kluba – Bennyja (Austin Butler), Kathy (Jodie Comer) i Johnnyja (Tom Hardy) u njihovim bajkerskim avanturama kroz grad i Srednji zapad. Na svojim vožnjama, oni upoznaju različite ljude, zaljubljuju se, zapadaju u nevolje, a sve to će testirati njih same, kao i snagu njihovog odnosa.

Režiju za film The Bikeriders potpisuje Jeff Nichols, nagrađivani američki reditelj čiji opus obuhvata naslove poput Take Shelter (2011) i Mud (2012). Ostvarenje Loving (2016) donelo mu je nekoliko nominacija za Zlatnu palmu na Kanskom filmskom festivalu, između ostalog i onu za najbolju režiju.

Everybody rejoice!

Ono što posebno raduje jeste činjenica da se ovim filmom Tom Hardy vraća na veliko platno posle kratke pauze tokom koje ga nismo videli pred kamerama. Glumčev poslednji filmski projekat bio je nastavak franšize Venom, koji ni kritika ni publika nije dočekala sa prevelikim oduševljenjem. Engleskog glumaca smo prethodne godine gladali na TV ekranima, kada je poslednji put preuzeo ulogu Alfieja Solomonska u završnoj sezoni serije Peaky Blinders. Ipak, izgleda da ćemo Hardyja sretati češće u narednom periodu – uz The Bikeriders, očekuje ga premijera filma Havoc, dok su u fazama produkcije još i treći nastavak sage o Venomu, te novi film iz serijala Mad Max.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori