Obožavana serija dobija nastavak u obliku filma, evo šta do sada znamo
Obožavana serija dobija nastavak u obliku filma, evo šta do sada znamo

Obožavana serija dobija nastavak u obliku
filma, evo šta do sada znamo

Peaky Blinders je jedna od serija koja je ove godine imala svoje veliko finale, a koju su kroz godine pratili milioni gledaoca na svetu. Međutim, već i pre samog finala serije njeni su autori izrazili želju da cijelu priču dodatno zaokruže kroz film. Nedavno je ta vest dobila i službenu potvrdu. Peaky Blinders film kreće s realizacijom i trebao bi dati odgovore na neka pitanja, sada kad je serija došla do svog kraja.

Film od kojeg se mnogo očekuje

Iako detalji još nisu potvrđeni, krenule su spekulacije kako bi trebala izgledati radnja filma. Kada je datum izlaska u pitanju, takođe se ne zna mnogo, a pojavile su se jedino informacije kako Peaky Blinderse na velikom platnu ne bismo trebali očekivati pre 2024. godine. Što se glumaca tiče, veruje se kako će Cillian Murphy reprizirati ulogu Tommyja koja ga je učinila prepoznatljivim diljem sveta. Uz njega, u filmu bi trebali osvanuti i glumci Paul Anderson, Sam Clafin i Amber Anderson.

Peaky Blinders
Peaky Blinders

Serija koja je pokrenula brojne trendove

Što se same radnje tiče, ona bi se trebala nastaviti tamo gde je serija završila. Vrlo verojatno će se baviti odnosom Tommyja Shelbyja i Winstona Churchilla u vremenu neposredno pre Drugog svjetskog rata. Iako su detalji filma zasad isključivo nagađanja, autori ove sage ističu kako glumci nisu dvoumili hoće li reprizirati svoje uloge te nas očekuje nastavak priče u svom punom sjaju.

Serija Peaky Blinders s prikazivanjem je krenula još 2013. godine. Kroz šest sezona pratila je porodicu gangstera u Birminghamu. Uz njihove svakodnevne bitke za položaj, malo – pomalo se uspinju na društvenoj lestvici. Međutim, često plaćaju previsoku cenu. Radnja serije počinje u razdoblju nakon Prvog svetskog rata, a estetika toga doba i harizmatični likovi brzo su osvojili srca publike i kritike. O uticaju serije mnogo govori i to kako su se vratili neki modni trendovi koji se mogu povezati s razdobljem iz serije, a glumci su itekako hvaljeni za svoje izvedbe u sada već kultnoj seriji.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori