Fashion raport: Stajlinzi sa premijere filma “Dune 2” u Meksiku
Fashion raport: Stajlinzi sa premijere filma “Dune 2” u Meksiku

Fashion raport: Stajlinzi sa premijere
filma “Dune 2” u Meksiku

Ekipa filma “Dune 2” je na svetskoj turneji povodom promovisanja drugog dela uspešnog holivudskog blokbastera, a Zendaya i Timothee Chalamet dobili su ozbiljno glumačko pojačanje.

Naime, u drugom delu pridružuju im se sada već dobro poznata holivudska lica – Austin Butler i Florence Pugh. Pored zavidnog talenta koji ovi glumci bez sumnje poseduju u fokusu su i njihove stilske igrarije, a na premijeri i fan eventu u Meksiku svako je blistao na sebi svojstven način. Let the fashion games begin.

Dune 2
Zendaya i Florence Pugh

Style Icons

Koincidencija ili ne, svo četvoro glumaca ima potpisane unosne ugovore sa svetskim modnim i beauty kućama – Zendaya endorsuje Louis Vuitton, Austin Butler Saint Laurent, Florence Pugh Valentino a Timothee Chalamet Chanel. Not bad, not bad at all.

Glumci su se juče pojavili na jednoj od svetskih premijera u Meksiku, a sudeći po odevnim kombinacijama čeka nas velika modna trka do kraja “Dune 2” promotivnih aktivnosti.

Zendaya i njen stilista Law Roach sarađuju od njenih tinejdžerskih dana i važe za power fashion duo u modnoj industriji. Glumica i pevačica je blistala u custom made Botega Venetta kreaciji a mi jedva čekamo da vidimo kakve su nam sve autfite ona i njen stilista pripremili za ostatak ove filmske turneje.

Florence Pugh i njen stajling tim odlučili su se za fresh britanski brend Standing Ground i njihovi dugačku belu haljinu sa naborima, što je sjajan iskorak iz Valentino kreacija koje glumica, zbog ugovora, nosi mesecima unazad.

The boys were stylish, too

Timothee obožava da eksperimentiše kada je moda u pitanju, a mi još uvek pamtimo njegovu košulju sa otvorenim leđima koju je nosio na Filmskom festivalu u Veneciji. Glumac se ovog puta odlučio za Prada total look i zanimljivu tehniku podvrtanja rukava od sakoa.

Austin je, naravno, ostao veran modnoj kući Saint Laurent čiji mu krojevi najbolje pristaju. Njihovo odelo nosio je i na dodelu prestižnih nagrada Oskar, kada je prošle godine bio nominovan za ulogu u filmu “Elvis”.

Dune 2
Austin Butler

Foto: Profimedia, Instagram / @fashionsendmx / @prada / @standing_ground

Učitati još
Zatvori