Šta nas očekuje u drugoj sezoni popularne serije „Wednesday“?
Šta nas očekuje u drugoj sezoni popularne serije „Wednesday“?

Šta nas očekuje u drugoj sezoni popularne
serije „Wednesday“?

Jennu Ortegu smo zavoleli kao Wednesday Addams, melanholičnu tinejdžerku, čija su ključne karakteristike nekonvencionalni pristup životu i crni smisao za humor. Da li zbog toga što je Ortega maestralno iznela ulogu, ili zbog same radnje, serija Wednesday, čiju režiju potpisuje Tim Burton, stekla je veliku popularnost širom sveta. Otkako je objavljena na Netflix-ovom kanalu, dostigla je rekord u gledanosti. Zato fanovi sa nestrpljenjem očekuju vesti o nastavku serije. Konačno smo saznali nešto više o tome šta možemo očekivati od druge sezone.

U prvoj sezoni pratili smo boravak Addamsove na akademiji Nevermor. U istoj je pokušavala da kontroliše svoje moći, suzbije talas ubistava i reši misteriju staru 25 godina koja se tiče njenih roditelja. Serija je u prvoj nedelji emitovanja dostigla čak rekordnih 341,23 miliona pregledanih sati, što se prvi put dogodilo na Netflixovom kanalu. Prepuna je duhovitih opaski, uzbudljivih momenata, sa naglaskom na to koliko je zapravo porodica važna.

Wednesday season 2 – šta znamo?

First things first – druga sezona serije je najavljena, a početak snimanja je predviđen za kasni april ove godine, u Irskoj. Druga najbitnija stvar je da ćemo Jennu Ortegu i dalje gledati u ulozi Wednesday Addamas. Još uvek nije otkrivena celokupna glumačka ekipa, ali jedno sa sigurnošću znamo –  glumac Steve Buscemi, kojeg pamtimo iz serije Fargo, pridružuje se glumačkoj postavi. Spekuliše se da će upravo on tumačiti direktora Nevermore akademije. Prva sezona serije je dobila čak 12 nominacija za Emmy nagradu. Sudeći po uspehu prve, ništa manje ne očekujemo ni od druge sezone.

Foto: IMBD/ Instagram @wednesdaynetflix

Učitati još
Zatvori