#WKNDBingeSession: Serije koje preporučujemo
#WKNDBingeSession: Serije koje preporučujemo

#WKNDBingeSession: Serije koje
preporučujemo

Prvi sneg je već pao, a dok se optimistično nadamo da će padati i tokom praznika, pripremili smo vas za ušuškane kućne večeri. Pre nego što početkom godine izađu nove epizoda serija koje već gledamo, red je da se posvetimo i produkcijama koje već postoje.

Nedavno smo predložili filmove koji uvode u zimsko raspoloženje. A, snežni pejzaži švedskih i drugih skandinavskih serija su, poslužili su kao zimska uvertira. Predstavljamo vam tri kratke serije, novije produkcije koje vas čekaju čim okitite jelku i dekorišete dom!

@wefelicia

Radnja serije se odvija u Australiji 1850-ih, u koloniji pod nazivom Port Victory. Glavni junak, Jack Dawkins (Thomas Brodie-Sangster) aka The Artful Dodger, igra iskusnog džeparoša koji je svoje vešte prste upotrebio u ulozi hirurga. Međutim, kada se pojavi Fagin (David Thewlis), Dodgerova prošlost ga vraća u svet kriminala. Radnju začinjava i ljubavni plot-twist kada se pojavi guvernerova ćerka Lady Belle. Odlučna da postane prvi ženski hirurg u koloniji, istovremeno prolazeći kroz ljubavne izazove.

@amethvzt

The Lazarus Project (2022)

Žanrovi: Akcija, drama, fantazija, triler​

Project Lazarus je tajna organizacija posvećena sprečavanju masovnog izumiranja ljudi. Pretnje po ljudski rod rešavaju tako što se vraćaju u prošlost. Protagonista ove akcione time-travel drame je George Addo (Paapa Essiedu) koji shvata da iznova preživljava dan koji se već dogodio. Zbog promena u vremenu, svi njegovi životni uspesi bivaju poništeni, a George je jedini čovek koji to shvata. Ubrzo se pojavljuje predstavnica tajne organizacija, Archie (Anjli Mohindra) koja ga regrutuje obzirom da je jedan od nekoliko ljudi na svetu koji se svega seća.

Učitati još
Zatvori