Pet serija na Netflixu čije nastavke jedva čekamo da gledamo
Pet serija na Netflixu čije nastavke jedva čekamo da gledamo

Pet serija na Netflixu čije nastavke
jedva čekamo da gledamo

Kada započnemo gledanje neke serije neminovno je da ćemo u nekom trenutku ostati bez novih epizoda, te ćemo rasplet doživeti tek u novoj sezoni. Stoga, donosimo vam omiljene serije na Netflixu čije smo nastavke nestrpljivo čekali. I dočekali. The wait is over!

Black Mirror

Povratak Black Mirror serije dolazi kao jedno veoma veliko iznenađenje, jer smo izgubili svaku nadu da ćemo je ponovo gledati. Saopštenje o šestoj sezoni Black Mirror serije i otkrivanje glumačke ekipe koja će biti deo projekta bilo je veoma neočekivano. Naime, kreator serije Charlie Brooker je 2020. godine u jednom intervjuu rekao da ovo nije pravi trenutak za snimanje serije o raspadanju jednog društva. Možda smo malo prenaglili sa zaključkom da su ove reči značile i kraj serije. Predviđamo da bi već 2023. godine mogla da nas očekuje nova sezona.

Vikings: Valhalla

Još jedna serije čije nas je zatišje možda uplašilo. Istorijska dramska serija Vikings: Valhalla ostavila nas je na pola (i manje) prve sezone, nakon što je pokupila odlične kritike gledalaca. Tek što je početkom godine objavljena serija na Netflixu, imali smo priliku da pogledamo samo osam, od naručene 24 epizode. Prvih devet dana prikupljene su ozbiljne brojke gledanosti, te smo se zapitali šta se dogodilo. Međutim, na našu sreću u martu nas je Netflix obradovao i potvrdio nastavak druge sezone kao i da treća počinje sa snimanjem krajem ovde godine.

You

Kada Gossip girl postane opsesivni muškarac i ubica, ne možemo da prihvatimo kraj. Makar bio samo kraj sezone. Vodimo se mišlju da se čekanje isplati, jer je već najavljena nova sezona najboljeg triler serije na Netflixu. Džo. O čemu razmišljaš? Šta si to smislio sada? Saznaćemo uskoro.

Profimedia

Never Have I Ever

Ova teenage serije prvi put je prikazana u aprilu 2020. godine. Tri meseca kasnije Netflix se oglasio sa podatkom da je seriju pogledalo neverovatnih 40 miliona ljudi u prve četiri nedelje prikazivanja serije. Ove brojke značile su samo jedno – snima se i druga sezona. Druga sezona prikazana je u julu prošle godine, a sada se sa nestrpljenjem čeka nastavak. Nezvanična informacija tvrdi da prvu epizodu treće sezone možemo da očekujemo već u avgustu. Bilo kako bilo, Netflix nas neće uskratiti ni za četvrtu, ali nažalost i poslednju sezonu ove serije.

Emily in Paris

Nakon odgledane prve epizode, pa i cele sezone, modni znalci poput nas pomislili su da se serija tu završava. Nakon lika Carrie Bradshow i modnog spektakla koji nam je priredila serija Sex and the City, Emily je bila potpuno razočaranje. Ipak, serija je dobila svoj nastavak u čak dve sezone. Uskoro nas očekuje treće poglavlje, a nadamo se da se Patricia Field ovoga puta malo više potrudila.

Učitati još
Zatvori