Naomi, Cindy, Linda i Christy u dokumentarcu otkrivaju pozadinu života supermodela
Naomi, Cindy, Linda i Christy u dokumentarcu otkrivaju pozadinu života supermodela

Naomi, Cindy, Linda i Christy u dokumentarcu otkrivaju pozadinu života supermodela

Ovog septembra stiže uzbudljiva dokumentarna serija The Supermodels. I donosi ekskluzivne intervjue s zvezdama devedestih – Naomi Campbell, Cindy Crawford, Lindom Evangelistom i Christy Turlington. Legendarni supermodeli pružiće uvid u svoje karijere i manekenske početake s modne scene 90-ih koja i danas, trideset godina kasnije, izaziva veliko interesovanje.

Dokumentarna serija The Supermodels vodi nas na uzbudljivo modno putovanje koje započinje u osamdesetim godinama kada su se četiri žene iz različitih krajeva sveta ujedinile u Njujorku. Iako uspešne zasebno, Naomi, Cindy, Linda i Christy zajedno su postigle uspeh koji je nadmašio modni svet i njegove granice.

Njihov je uspeh bio toliko izvanredan da su njihova imena jednako glasno odjekivala kao imena dizajnera čiju su odeću nosile. Danas, četiri najveća supermodela još uvek su pristupna na sceni kroz aktivizam, filantropiju i brojne poslovne projekte.

Modna industrija se menja, kao i ženska uloga u njoj, ali priča o Naomi, Cindy, Lindi i Christy ostaje jedna od najinspirativnijih. Ponovno ćemo imati priliku da saznamo kako to izgleda kada četiri žene odlučs uzeti stvar u svoje ruke. I počnu da stvaraju put za sve one koje su ih pratile.

Dokumentarnu seriju The Supermodels režirala je dvostruka dobitnica Oscara, rediteljka Barbara Kopple. Na listi producenata, istaknuli su se i Brian Grazer i Ron Howard iz Imagine Entertainmenta. Ali i Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista i Christy Turlington koje su se pridružile partnerstvu na seriji. Premijera je zakazana za 20. septembar na steraming platformi Apple TV+.

Preuzeto sa Journal.hr
Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori