Leto u Beogradu: Znamo na kom krovu će se tokom avgusta emitovati sjajni evropski filmovi
Leto u Beogradu: Znamo na kom krovu će se tokom avgusta emitovati sjajni evropski filmovi

Leto u Beogradu: Znamo na kom krovu će se tokom avgusta emitovati sjajni evropski filmovi

Avgustovskim preporukama dodajemo još jednu sjajnu preporuku – novi letnji bioskop u srcu grada čiji repertoar donosi aktuelna izdanja evropskog filma. Kada smo na društvenim mrežama spazili objavu da nas tokom avgusta očekuje još jedno savršeno mesto pod zvezdama – odmah smo se sastavili listu filmova koje bismo želeli da pogledamo, a sada pozivamo i vas da učinite isto. Unapred da najavimo da su mesta ograničena, pa se brzina preporučuje.

Iako se beogradska letnja kulturna scena u poslednje vreme prilično razvija, stiče se utisak da smo uvek u potrazi za novim dobrim i kvalitetnih sadržajem. Pa kada saznamo da se u prestonici emituje film Korset (Corsage, 2022) koji je premijerno prikazan na Sarajevo Film Festivalu prošle godine ili Hladni rat (Zimna wojna, 2018) Pavela Pavlikovskog koji je treću godinu zaredom bio gost Ponta Lopud filmskog festivala koji smo ove godine posetili ili film Neizmernost (L’immensità, 2022) koji je bio ove godine na Festu, i to potpuno besplatno, onda smo stvarno prvi u redu.

Gde? Pod otvorenim nebom

Dakle, Rajićeva Shopping Center vas poziva da potpuno besplatno pogledate najlepše filmove aktuelne evropske kinematografije, dok veče pada u centru grada! Doživite čaroliju filma na poseban način, uz nezaobilazne kokice i letnje osveženje. I posetite Rajićeva letnji bioskop u okviru Terasa coffee, svake srede i četvrtka tokom avgusta. Bioskop započinje sa radom u sredu, 9. avgusta pa sve do četvrtka, 24. avgusta. A sve projekcije otpočinju od 20:30 časova. U okviru repertoara, ljubitelje dobrog filma očekuju projekcije najlepših ostvarenja evropske kinematografije trenutno. Ali i neponovljiva prilika da ih pogledate u jedinstvenom ambijentu, uz najlepši pogled na Beograd.

 

Ovaj jedinstveni cinema experience u srcu grada nastao je u saradnji sa Art bioskopom Kolarac. kreirajući selekciju od šest odabranih filmova evropske kinematografije – bilo da tražite priliku da uživate sa svojim prijateljima, ideju za romantičan izlazak ili želite sami da pogledate nešto iz ove pažljivo birane selekcije, sigurno je da bioskop pod otvorenim nebom daje posebnu draž letnjim večerima.

Rajićeva letnji bioskop počinje projekcijom filma „Neizmernost“ (L’immensità, 2022) Emanuelea Krialezea. okom narednih projekcija, Rajićeva će posetiocima predstaviti sledeće filmove:

Foto: Instagram rajicevashoppingcenter

Učitati još
Zatvori