First look: Jacob Elordi kao Elvis u novom ostvarenju Sofie Copolle
First look: Jacob Elordi kao Elvis u novom ostvarenju Sofie Copolle

First look: Jacob Elordi kao Elvis u
novom ostvarenju Sofie Copolle

Nakon velikog uspeha filma Elvis, u kojem je glavnu ulogu imao Austin Butler, uveliko se snima novi film na istu temu. Naime, Sofia Copolla rešila je da se pozabavi istim akterima, samo ovaj put u fokus stavljena je Elvisova supruga Priscilla Presley. Kao što smo pisali, Elvisa će ovaj put igrati zvezda u usponu i holivudski miljenik – Jacob Elordi.

Jacob Elordi
Jacob Elordi kao Elvis u novom filmskom ostvarenju Sofie Copolle

Film o biografiji Priscille Presley zasnovan je na memoarima iz 1985. godine, pod nazivom Elvis & Me. U njima su opisani detalji uspona i padova njihove ljubavne veze, a poznato je i da se par upoznao kada je Priscilla imala samo 14 godina.

Na slikama koje su nastale 24. oktobra na setu novog filma, Jacoba možemo videti u teget trodelnom odelu, sa prepoznatljivom zalizanom kosom na pozadi. Njegovu on screen suprugu, i glavnu zvezdu ovog filmskog ostvarenja, glumi Cailee Spaeny.

Moramo sačekati izlazak filma kako bismo verodostojno procenili ko je bolji Elvis – Jacob Elordi ili Austin Butler, ali ako nam je suditi samo po tome ko bolje izgleda kao kostimirani Elvis, naš glas ide Austinu. Takodje, ovi glumci imaju još jednu zajedničku stvar – Jacob je bivši momak Austinove sadašnje devojke Kaie Gerber. Još jedan apsolutni fun fact je da su Jacob i Kaia 2020. za Halloween bili maskirani u Elvisa i Priscillu!

Jacob Elordi
Jacob Elordi i Cailee Spaney kao Elvis i Priscilla Presley

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori