Jacob Elordi izabran za ulogu Elvisa u novom filmu ‘Priscilla’ koji režira Sofia Coppola
Jacob Elordi izabran za ulogu Elvisa u novom filmu ‘Priscilla’ koji režira Sofia Coppola

Jacob Elordi izabran za ulogu Elvisa u novom filmu ‘Priscilla’ koji režira Sofia Coppola

Studio A24 i rediteljka Sofia Coppola udružuju se još jednom na novom projektu, ovaj put za predstojeći film Priscilla. Ovo čini njihovu treću zajedničku saradnju, pored filmova On the Rocks (2020) i The Bling Ring (2013).

Nedavno je objavljena glumačka postava očekivanog filma Priscilla. Uloga Priscille Presley pripala je glumici Cailee Spaeny, dok je novi Kralj rokenrola Jacob Elordi.

Priscilla 

Ovaj projekat Sofie Coppole zasnovan je na memoaru Elvis and Me Priscille Beaulieu Presley objavljen 1985. godine. Intimna priča Priscille Presley o njenom životu sa Elvisom, postala je New York Times bestseler i međunarodna senzacija. Knjiga je takođe otkrila vremensku liniju odnosa para, počevši od toga kako su se upoznali do njihovog razvoda.

Coppola je prilagodila scenario, i očekuje se da će radnja pratiti Priscillin život sa Kraljem rokenrola, međutim, dodatni detalji u vezi sa filmom tek treba da budu otkriveni. Produkcija ovog predstojećeg A24 filma održaće se u Torontu u Kanadi ove jeseni, a fanovi nestrpljivo čekuju da vide Copppolinu interpretaciju biografskog filma.

Sofia Coppola / @umfilmecadadia
Priscilla i Elvis Presley @janerocca_

Seeing double

Nakon nepuna tri meseca od izlaska filma Elvis zbog koga je Austin Butler dobio velike pohvale za tumačenje glavnog lika, uloga Kralja roka predata je dalje Jacobu Elordiju. A nismo mogli da ne primetimo kako ova dva Elvisa imaju više zajedničkog nego što smo mislili. Ćerka Cindy Crawford, model Kaia Gerber, od decembra 2021. godine zabavlja se sa Austinom Butlerom, nakon što je završila vezu od godinu dana sa, pogodili ste, Jacobom Elordijem. It’s safe to say, she has a type, naročito nakon njenog i Elordijevog zajedničkog couples kostima za noć veštica 2020. godine kao Priscilla i Elvis Presley. And we are here for it.

@chipkumedia
@justjared
@kaiagerberrx
@buzzfeedceleb

Foto. Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori