Pripremili smo pet binge-worthy serija koje su dostupne na HBO Max-u
Pripremili smo pet binge-worthy serija koje su dostupne na HBO Max-u

Pripremili smo pet binge-worthy serija
koje su dostupne na HBO Max-u

Ako ste nabavili HBO Max kako biste premijerno pogledali seriju Deca Zla, sada verovatno istražujete šta još možete pogledati na ovoj platformi.

Pored dobro poznatih i voljenih HBO klasika kao što su Game Of Thrones, SATC, True Blood, ili Euphoria, platforma HBO Max nudi još interesantnog sadržaja koji mami estetikom i kvalitetnom produkcijom. Zato smo pripremili spisak od pet binge-worthy serija koje su dostupne na HBO Max-u

@winds.of.the.winter

#1 Our Flag Means Death

Ovo je istorijska romantična komedija o piratima sa početka XVIII veka i inspirisana je stvarnim događajima. Protagonista Stede Bonnet, napuštva svoj normalan život kako bi postao pirat. Okuplja posadu na brodu pod imenom Revenge, ali nailazi na brojne izazove. Ubrzo ukršta puteve sa čuvenim piratskim kapetenom Blackbeardom sa kojim započinje romantičan odnos.

#2 Avenue Five

Radnja ove sci-fi komedije, odvija se na međuplanetarnom kruzeru gde su putnici imućni razmaženi turisti. Kapetan ovog neobičnog svemirskog broda je čuveni Ryan Clark (Hugh Laurie). Zbog problema sa gravitacijom, dolazi do incidenta i ova turistička tura se pretvara u putovanje od tri godine.

#3 Starstruck

Jessie je mlada žena sa Novog Zelanda koja radi kao dadilja u Londonu. Nakon jedne burne novogodišnje večeri, onda se budi pored Toma, popularne filmske zvezde. Ova slučajnost, pokreće niz događaja koji sitcom pretvaraju u romansu.

#4 Full Circle

Ova krimi drama odvija se u sadašnjosti Njujorka. Radnja prati detektivsku istragu kidnapovanja jednog tinejdžera i komplikovan odnos njegovih roditelja. Serija je zasnovana na filmu High and Low, Akire Kurosawae iz 1963. godine. Ova otmica, otkriva mračne tajne dečakovih roditelja i pokreće niz zamrešnih događaja koji spajaju ostale likove.

#5 Barry

Ova serija je dark komedija, glavni junak je ex marinac, a sadašnji hitmen, Barry. Depresivan je zbog opisa svog posla i želi da promeni život. On odlazi u Los Anđeles kako bi neutralisao još jednu metu sa spiska. Dok Barry prati svoju žrtvu na čas glume, upoznaje zajednicu glumaca i sam poželi da se upusti u svet filma. Međutim, kako se od prošlosti ne može pomoći, Barry je sprečen da se odmah prekvalifikuje u glumca.

Foto: Instagram / winds.of.the.winter

IMDb

Učitati još
Zatvori