Bili smo na pretpremijeri prve epizode serije House of the Dragon
Bili smo na pretpremijeri prve epizode serije House of the Dragon

Bili smo na pretpremijeri prve epizode
serije House of the Dragon

Pretpremijera serije House of the Dragon u TC Galerija

Veliki dan se bliži, i dugoočekivana premijera prve epizode serije House of the Dragon zakazana za 22. avgust samo što nije. Već smo pričali o našem uzbuđenju kao i o tome šta se radi u ovom prednastavku kultne HBO serije Game of Thrones, međutim, danas smo posebno ushićeni. Sinoć je Journal redakcija posetila ekskluzivnu pretpremijeru prve epizode serije u Cineplexx bioskopu TC Galerije, i našem nestrpljenju nema kraja!

@houseofthedragonhbo
@houseofthedragonhbo

Fire will reign

Dobro, nemojte da nas mrzite, ali mi i dalje ne smemo ništa da vam otrkijemo o čemu se radi u prvoj epizodi serije. Ono što možemo da vam kažemo, doduše, jeste kako smo imali priliku da malo bolje upoznamo likove, vidimo zmajeve in action, i prisetimo se nekih dobro poznatih lokacija Westerosa. Sve u svemo, jako nostalgično, a ostatak vam ostavljamo sami da otkrijete 22. avgusta.

Mada, verujemo da i sami znate da ono u šta god genijalni George R.R. Martin umeša svoje prste, ne može da nas razočara. Zato spremite se, fire will reign.

@houseofthedragonhbo

U međuvremenu, jedino što nam preostaje jeste da pogledamo nove slike kao i najnoviji zvanični promo video serije House of the Dragon, i nestrpljivo sačekamo izlazak prve epizode sledeće nedelje na HBO Max platformi.

@houseofthedragonhbo

Pretpremijera prve epizode ove iščekivane serije okupila je brojne predstavnike medija i poznate ličnosti, među kojima su bili Ana Đurić Konstrakta, Milica Mandić, Miloš Timotijević, Miodrag Dragičević, Olivera Bacić, Kristina Bekvalac, Dunja Jovanić i mnogi drugi.

Ana Djurić Konstrakta
Miloš Timotijević
Milica Mandić
Dunja Jovanić
Miodrag Dragičević

Foto: IMDB, Instagram

Učitati još
Zatvori