Jacob Elordi jedan je od najpopularnijih mladih glumaca – a evo gde ga gledamo sada kada je odložena „Euphoria”
Jacob Elordi jedan je od najpopularnijih mladih glumaca – a evo gde ga gledamo sada kada je odložena „Euphoria”

Jacob Elordi jedan je od najpopularnijih mladih glumaca – a evo gde ga gledamo sada kada je odložena „Euphoria”

Dugonajavljivana treća sezona serije Euphoria, neće izaći ove godine, kada je i trebalo, već je odložena za 2025. godinu. Razlog tome jeste holivudski SAG-AFTRA štrajk koji traje već duže vreme. Verujemo da ste, kao i mi, razočarani što nećete uskoro otkriti šta se dešava sa glavnim likom Rue Benett, i da li će ipak istrajati u tome da ostane čista. Takođe, većina vas je sigurno sa nestrpljenjem iščekivala rasplet događaja po pitanju ljubavnog trougla koji čine Cassie, Nate i Maddy. Međutim, imamo dobre vesti za vas. Iako se Nate Jacobs neće vratiti uskoro, Jacob Elordi pojaviće se u dva nova filma koja uskoro stižu na male ekrane.

JACOB ELORDI - SALTBURN
JACOB ELORDI i CAILEE SPAENY - PRISCILLA

Saltburn

Trailer za predstojeći  Saltburn je izašao, a mi ne možemo da dočekamo da pogledamo film, s obzirom na to koja imena se pojavljuju kada je stvaranje istog u pitanju. Sa dobitnicom Oskara, Emerald Fennell, kao režiserkom, i Margot Robbie kao producentkinjom, sigurni smo da će ovo ostvarenje biti kandidat za ovogodišnje prestižne nagrade. Jacob Elordi, Barry Keoghan, i Rosamund Pike će tumačiti glavne uloge u ovoj britanskoj otmenoj i misterioznoj drami.

Smešten sredinom 2000-ih, Saltburn prati priču o privilegijama i željama aristokratskog visokog društva Engleske. Barry Keoghan tumači lik Olivera, studenta sa Oksforda koji je opsednut kolegom Felixom, sa poreklom iz više klase, kojeg tumači Jacob Elordi. Felix poziva Olivera na svoje elitno porodično imanje, kako bi proveo nezaboravno leto sa njegovom ekscentričnom porodicom. Kako saznajemo, Fenell je itekako kredibilna da ispriča ovu priču. Njen otac Teo Fenell, britanski dizajner nakita, je često prisutan na zabavama visokog društva. Uz to, Emerald je i sama pohađala Marlboro koledž, čija je bivša studentkinja princeza od Velsa. A mi smo jako uzbuđeni da vidimo kako će Jacab Elordi uspeti da nam dočara život i navike jednog takvog društva. Film će biti premijerno prikazan 24. novembra, koji će ujedno i otvoriti Filmski Festival u Londonu.

Priscilla

Ovo godina je definitivno jako uzbudljiva za Jacob-a Elordi-a. Film Priscilla u kom će Elordi tumačiti ulogu Elvis-a Presley-a će premijerno biti prikazan na ovogodišnjem Filmskom Festivalu u Veneciji. Kako smo sa uzbuđenjem isčekivali ovo novo ostvarenje Soffie Coppole, tako smo puno pisali o ovom filmu. Suma sumarum svega jeste da je Coppola odlučila da ispriča priču o Elvisovoj ženi Priscilli. Zasnovana na memoarima Priscille Presley „Elvis i ja“ priča prati njihovu romansu i vreme koje su proveli zajedno kao par. A da li će Jacob Elordi nadmašiti Austina Butlera, u ulozi Elvisa, ostaje da vidimo. Očekuje se da će film krenuti sa bioskopskim prikazivanjem od 27. oktobra ove godine.

Foto: Instagram, Youtube

Učitati još
Zatvori