Film Don’t Worry Darling ovog meseca stiže na HBO Max
Film Don’t Worry Darling ovog meseca stiže na HBO Max

Film Don’t Worry Darling ovog
meseca stiže na HBO Max

Sigurno ste čuli za film Don’t Worry Darling, ako ne zbog samog filma – onda zbog celokupne drame koja ga prati od snimanja pa do zvanične premijere. Da se ne ponavljamo, sve sočne detalje vezane za cast, i njihove medjusobne odnose, možete naći u našem starom tekstu na ovu temu.

Danas smo tu da najavimo premijeru ovog filma na platformi HBO Max, koja je zakazana za 7. novembar. Da, ovaj ponedeljak.

HBO Max
Florence Pugh I Harry Styles u filmu Dont worry darling

Pored dramatične ekipe, ako ste imali prilike da pogledate ovaj film sigurni smo da se slažete sa nama kada kažemo da smo ostali pomalo zbunjeni?

Radnja filma scenarijom i zapletom neodoljivo podseća na stari film Stepford Wives, ali nećemo da vam oktrivamo previše. Ako puštate ovaj film u svojstvu izvesne razbribrige moramo vas upozoriti – film je sve samo ne taj žanr. Naime, mnogo ljudi oko nas je iz bioskopa izašlo potpuno zbunjeno.

Takodje, kritičari su na zub uzeli i Harry Styles-a rekavši da ga je Florence Pugh pojela u svakoj sceni. To donekle ima logike jer je ona genijalna i u scenama u kojima čak nema ni repliku, a Harry Styles sebe ne klasifikuje kao glumca.

Bilo kako bilo, da li je film vredan hajpa? Nismo sigurni. Činjenica je da je ovaj psihološki triler nakon premijere 23. septembra, samo za otvarajući vikend zaradio 19.2 miliona dolara u Americi, i još 10 miliona u Evropi. Scenografija je magična, kostimi takodje, Florence briljira, Harry je prelep. Radnja je napeta od početka do kraja. Ako su vam ove stavke dovoljne, definitivno pogledajte film koji je od 7 novembra dostupan na HBO Max.

Hbo max
Snimanje filma Dont Worry Darling

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori