Vodimo vas na Red carpet premijere filma Don’t Worry Darling
Vodimo vas na Red carpet premijere filma Don’t Worry Darling

Vodimo vas na Red carpet premijere filma
Don’t Worry Darling

THE day has come. Toliko smo dugo i sa velikim iščekivanjem najavljivali premijeru filma Don’t worry darling na FF u Veneciji, i sada konačno možemo da komentarišemo red carpet autfite. Večeras su crvenim tepihom prošetali Florence Pugh, Harry Styles kao i glumica (ali i rediteljka) Olivia Wilde. Da li ste spremni?

Don't worry darling
Ekipa filma Don't worry darling

Ova ekipa je vrlo kontroverzna, a u zadnje vreme dosta se piše o tome kako su Olivia Wilde i Florence Pugh u jako lošem odnosu. Naime, danas se cela ekipa pojavila na konferenciji za štampu bez Florence, koja je istu preskočila. Na red carpet premijeri su pozirali svi zajedno, ali nemojte da vas to zavara. To se zove čist profesionalizam, ili popularno rečeno duty calls.

Odmah na početku moramo da kažemo – mnooooogo su nam bolji njihovi dnevni autfiti od večernjih. Neuporedivo.

Florence je nosila Valentino, dok su Harry i Olivia za red carpet odabrali Gucci (no brainer). Moramo da priznamo da smo više očekivali od njih dve, a Harry je svakako na cool način oživeo look Holivudske zvezde koja je svojevremeno izlazila u Studio 54. Sve u svemu 3/5, uz to da Harry vadi prosek.

Ali evo odmah šanse za popravni, jer i dalje uzdišemo za njihovim dnevnim autfitima sa konferencije za štampu. Harry x Gucci, Olivia x Chanel, Chris Pine x Giuliva Heritage i spektakularna Gemma Chan x Louis Vuitton. Oduvali su nas. I za kraj, Florence x Valentino. Negde u Veneciji, daleko od konferencije za štampu. We love.

 

Harry via @justjared
Olivia via @justjared
Chris via @justjared
Gemma via @justjared
Florence via @justjared

Foto: Profimedia; Instagram; @justjared

Učitati još
Zatvori