It’s official: Emma Stone i Yorgos Lanthimos ponovo udružuju snage – stigao je i trailer
It’s official: Emma Stone i Yorgos Lanthimos ponovo udružuju snage – stigao je i trailer

It’s official: Emma Stone i Yorgos Lanthimos ponovo udružuju snage – stigao je i trailer

Hoćemo li i na sledećim Oscarima gledati Emmu Stone i Yorgosa Lanthimosa? Vrlo moguće. Nakon uspeha Lanthimosovog filma Poor Things koji je osvojio četiri Oscara od kojih je i onaj za Najbolju glumicu, Emmu Stone, reditelj ove godine izbacuje još jedan film! Reč je o antologijskom filmu Kinds of Kindness, a evo šta sve do sad znamo.

Kinds of Kindess

Tri različite priče

Radnja filma je za sada nepoznata. Ono što znamo je da će Kinds of Kindness biti antologijski film sa tri različite priče. Film će okupiti česte Lanthimosove saradnike, a ujedno i velike zvezde današnjice. Nakon spoja Roberta De Nira i Martina Scorsesea, Stevena Spielberga i Toma Hanksa i Quentina Tarantina i Samuel L. Jacksona, izgleda kako su novi rediteljsko-glumački duo upravo Yorgos Lanthimos i Emma Stone. Dvostruka oskarovka imaće jednu od glavnih uloga u Kinds of Kindness, a reditelj se ponovno udružuje i s Willemom Dafoeom i Margaret Qaulley iz filma Poor Things, kao i sa Joeom Alwynom koji je bio u Lanthimosovom The Favouriteu.

Osim njih, u filmu će se pojaviti i Jesse Plemons, Hong Chau i Hunter Shafer.

Kinds of Kindess

Kinds of Kindness u američke bioskope stiže ovog leta, 21. juna. To znači da bi film svoju premijeru mogao imati na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu koji će se održati od 14. do 25. maja ove godine. Lanthimos nije imao film u programu Filmskog festivala u Cannesu od 2017. kada je tamo premijerno prikazan njegov Killing of a Sacred Deer. Još nema najave kada bi film mogao da stigne u naše bioskope, ali zvanični trailer je tu.

Nova Meryl Streep?

Kao što smo spomenuli, Emma Stone predvodiće Kinds of Kindness. Glumica je ove godine osvojila nagradu Oscar za Najbolju glumicu za Lanthimosov filmu Poor Things. Izvedbu su nazivali njenom ulogom života, a ovo joj nije prva zlatna statua. Podsetimo, svoj prvi Oscar u istoj kategoriji osvojila je 2017. za mjuzikl La La Land reditelja Damiena Chazellea. S Lanthimosom je krenula da sarađuje na filmu The Favourite 2019. godine, a radili su zajedno i na kratkom filmu Bleat. Stone je u zadnjih godinu dana, osim za ulogu u filmu Poor Things, pokupila odlične kritike za ulogu u miniseriji The Curse. U zadnje vreme, Stone se predstavila kao jedna od vodećih, ako ne i najboljih glumica današnjice.

Svaki njen novi projekat čeka se s uzbuđenjem, a spoj njenog glumačkog talenta s Lanthimosovom jedinstvenom režijom i pričama, čine ih duom koji ćemo još dugo pratiti, a Kinds of Kindness jedan od filmova ove godine koje jedva čekamo da pogledamo.

Preuzeto sa Journal.hr.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori