Ellie Bamber odabrana da glumi Kate Moss u predstojećem biografskom filmu „Moss & Freud“
Ellie Bamber odabrana da glumi Kate Moss u predstojećem biografskom filmu „Moss & Freud“

Ellie Bamber odabrana da glumi Kate Moss u predstojećem biografskom filmu „Moss & Freud“

Najavljeni biograski film o čuvenom odnosu Kate Moss i umetnika Luciana Freuda upravo je dobio glavnu glumicu. Uloga supermodela pripala je glumici Ellie Bamber, uz pomoć same Kate Moss koja je učestvovala u odabiru.

Da se prisetimo, u najavi su takođe biografski filmovi koji će dobiti George Michael, Michael Jackson i Stan Lee, prve slike sa snimanja biografskog filma o Amy Whinehouse  su već izašle, a biografski film koji je trebalo da dobije Madonna (za sada) je otkazan. Smatramo da je trenutna opsesija Holivuda i više nego očigledna.

@elliebamber_
@elliebamber_

Moss & Freud 

Film Moss & Freud, koji režira Oskarov dobitnik James Lucas, prikazuje priču o supermodelu koji pozira za slikara Luciana Freuda 2002. godine. Kate Moss je pozirala gola za Freuda za vreme trudnoće sa svojom ćerkom Lilom, a sesije slikanja su se održavale tokom intenzivnog devetomesečnog perioda u njegovom studiju u Holand Parku, između 19:00 i 2:00 ujutru, tri noći u nedelji.

Rezultat je bila slika pod nazivomNaked Portrait, 2002, koja je nakon toga prodata na aukciji nepoznatom američkom kupcu za 3,9 miliona funti.

@tate

Datumi kada bi produkcija trebalo da otpočne još uvek nisu potvrđeni, ali Kate kaže da će film početi da sa snimanjem „uskoro“.

Pošto je ovo moja lična priča, bilo je od suštinskog značaja da budem uključen sa Jamesom u svim aspektima kako se projekat razvijao“, rekla je Moss. „Oduševljena sam nedavnim kastingom i uzbuđena što će film uskoro početi da se snima, jedva čekam da ga vidim.“

Kate Moss takođe se nalazi u ulozi izvršnog producenta filma i ima podršku arhive Lucian Freud u realizaciji projekta.

@s_moda

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori