Biografski film o Madonninom životu stao sa produkcijom
Biografski film o Madonninom životu stao sa produkcijom

Biografski film o Madonninom
životu stao sa produkcijom

Biografski film o Madonninom životu, najavljen 2020. godine, stao je sa produkcijom. Vesti da se produkcijska kuća Universal povukla iz produkcije otkrivene su nedavno nakon što je Madonna prošle nedelje najavila svetsku turneju.

Madonna 'Blonde Ambition' turneja

U filmu sa potencijalnim nazivom Little Sparrow, u glavnoj ulozi muzičke legende trebala je da se nađe Ozark glumica Julia Garner. Sam proces audicije izazvao je prilične reakcije javnosti, informacijama da su u pitanju bile jedanaestočasovne koreografske i pevačke sesije, a zatim i čitanja pred Madonnom i njenim kasting direktorom.

Pre nego što je glavna uloga pripali Juliji Garner, u razmatranju su bile glumice poput Florence Pugh i Alexe Demie, kao i pevačice Bebe Rexha i Sky Ferreira.

Nakon otkrivanja o ekstenzivnim i ekstremnim procesom audicije, a sada i otkazivanja samog biografskog filma, fanovi su na društvenim mrežama izrazili želju za emisijom koja bi dokumentovala proces audicije Garner za glavnu ulogu.

Julia Garner

Iako se povodom cele situcije još uvek nisu oglasili ni Universal ni sama pevačica, kako se razume od određenih izvora, Madonna i dalje nastoji da se film ostvari.

Međutim, sa pripremama biografskog filma o Amy Wineheouse, kao i nedavnim vestima da su potencijalno Michael Jackson i George Michael došli na red, ne mislimo da će nam biografski film o nekoj slavnoj zvezdi manjkati u narednom periodu.

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori