Datum početka nove sezone serije Succession bliži je nego što smo očekivali
Datum početka nove sezone serije Succession bliži je nego što smo očekivali

Datum početka nove sezone serije Succession
bliži je nego što smo očekivali

Serija koja je u rekordnom roku osvojila srca svih onih koji obožavaju dobru komediju dobila je i svoj četvrti po redu nastavak koji će početi sa emitovanjem brže nego što smo očekivali. Pa, da vidimo šta nas čeka u novoj sezoni serije Succession.

Naime, HBO Max objavio je i zvaničan datum početka emitovanja serije zakazan za 27.3. što nam ostavlja samo još par dana do početka gorkog kraja.

Četvrta sezona biće ujedno i poslednja, te će fanovi serije morati ujedno da se oproste od svojih omiljenih likova iz čuvene porodice Roy.

Pre samo nekoliko dana objavljen je i oficijalni trejler za četvrtu sezonu serije koji nam u samom startu poručuje da kreće rasplet radnje o prodaji Waystar-a Lukasu Matssonu (Alexander Skarsgård) koja je zatvorila treću sezonu.

Sam protiv svoje, ovog puta (nadamo se) udružene dece, Logan Roy (Brian Cox) moraće da žonglira između realizacije prodaje svoje korporacije i porodice koja će pokušati da ga spreči u tome na čelu sa Kendallom (Jeremy Strong), Shiv (Sarah Snook) i Romanom (Kieran Culkin). Da li će ovo biti još jedan bezuspešan napad na Logana, ostaje nam da vidimo.

Istina je da nas je u prethodne tri sezone serija navela da poverujemo u to da je Logan Roy nepobediv, međutim u ovim okolnostima znajući da je ovo poslednja sezona serije, kao da se nadamo dobroj borbi ali i drugačijem ishodu.

Mnogi su već uzbuđeni povodom nastavka koji nam je sve bliži i sa nestrpljenjem očekuju da uplove u porodične intrige serije koja je od 2018. godine pa sve do danas svojim porodičnim titanijumskim borbama, kako unutrašnjim tako i međusobnim, zadobila svetsku slavu.

Šta kaže produkcija?

Prema rečima producenta i scenariste Jessea Armstronga čitav tim koji je radio na realizaciji projekta potrudio se da maksimalno zaokruži radnju serije i time ne razočara publiku nedovoljno jasnom i upečatljivom završnicom.

Kako je i sam istakao, nikada nije mogao verovati da serija može trajati večno, međutim, mnogi od nas osećaju da serija ima potencijal za više od četiri sezone. Izgleda da ćemo jasnije moći da prosudimo tek nakon odgledane završnice.

Učitati još
Zatvori